Philips Hue Play -älyvalaisinpalkki, Valkoinen

Philips Hue Play -älyvalaisinpalkki virittää huoneeseen juuri oikean tunnelman. Valitse sopiva väri 16 miljoonasta väristä ja nauti valotehosteista. Aseta valaisinpalkki lattialle, anna sen seistä kaapin päällä tai asenna TV:n takapaneeliin ja anna seinän kylpeä valossa.

Philips Hue Play -älyvalaisinpalkki luo tunnelmaa

Kiinnitä Philips Hue Play -älyvalaisinpalkki seinään tai televisioon. Tai sijoita se mille tahansa tasolle vaaka- tai pystysuunnassa. Monipuolinen älyvalo on täydellinen tunnelmanluoja olohuoneeseen, TV- tai pelihuoneeseen sekä työtilaan.

Sisusta kotisi älykkäällä tunnelmavalolla

Vaihda huoneen tunnelmaa napinpainalluksella. Valittavanasi on yli 16 miljoonaa väriä ja 50 000 eri sävyä energisoivasta kylmästä aina lämpimän valkoiseen. Muuttamalla valaistusta korostat ainutlaatuisia hetkiä, luot juhlatunnelmaa ja rentoudut iltaa vasten.

Asenna Philips Hue Play vaikka TV:n taakse

Valitse oikea fiilis leffailtaan. Asenna Philips Hue Play -älyvalaisinpalkki pakkaukseen sisältyvien kiinnittimien ja kaksipuoleisen teipin avulla television taakse. Nautit haluamastasi tunnelmasta sekä kauniista taustavalaistuksesta. Älyvalaisimessa on lukuisia eri valaistusvaihtoehtoja, joilla muunnat huoneen leffateatteriksi. Vain popparit puuttuvat!

Android- ja Apple-yhteensopiva älyvalojärjestelmä

Philips Hue Playn käyttö ei luo TV:n taakse johtorykelmiä, eikä vaadi useita pistorasioita. Voit kytkeä samaan virtalähteeseen kolme Hue Play -älyvalopalkkia. Liittämällä Philips Hue -valot siltaan, saat loputtomasti erilaisia valaistusmahdollisuuksia. Ohjaa valoja puhelimellasi tai äänelläsi, sillä Philips Hue toimii myös Amazon Alexan, Apple Homekitin ja Google Homen kanssa.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino

Korkeus
253 mm
Leveys
44 mm
Syvyys
36 mm
Paino
420 g

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Valaisimen enimmäisteho 6,6 W, kokonaisteho 530 lumenia, Himmennettävissä.
Myyntipaketin sisältö
Philips Hue Play -älyvalaisinpalkki, kiinnike, pöytäteline, verkkovirtajohto ja -adapteri. Huom! Pakkaus ei sisällä lamppua.
Tuotemerkki
Philips
Valmistajan takuu
24 kk
Valmistajan tuotekoodi
78201/31/E7
EAN-koodi
8718696170748
Valmistajan tuotesivu
https://www2.meethue.com/fi-fi/p/hue-white-and-color-ambiance-play-valopalkin-yksittaeispakkaus/7820130P7
Kestävyyden lisätiedot
Pölynkestävä IP20-luokituksen mukaisesti: suojattu yli 12,5 mm hiukkasilta, ei suojattu vedeltä.
  • 1,90 €/kk 36 kk
  • 2,85 €/kk 24 kk
  • 5,70 €/kk 12 kk