Philips Hue Play -älyvalaisinpalkki, 2 kpl, Musta

Philips Hue Play -älyvalaisinpalkki virittää huoneeseen juuri oikean tunnelman. Valitse sopiva väri 16 miljoonasta väristä ja nauti valotehosteista. Myyntipakkauksessa kaksi älyvalaisinta, jotka asetat lattialle, kaapin päälle tai asenna TV:n takapaneeliin ja anna seinän kylpeä tunnelmavalossa.

Philips Hue Play -älyvalaisinpalkki luo tunnelmaa

Kiinnitä Philips Hue Play -älyvalaisinpalkki seinään tai televisioon. Tai sijoita se mille tahansa tasolle vaaka- tai pystysuunnassa. Monipuolinen älyvalo on täydellinen tunnelmanluoja olohuoneeseen, TV- tai pelihuoneeseen sekä työtilaan.

Sisusta kotisi älykkäällä tunnelmavalolla

Vaihda huoneen tunnelmaa napinpainalluksella. Valittavanasi on yli 16 miljoonaa väriä ja 50 000 eri sävyä energisoivasta kylmästä aina lämpimän valkoiseen. Muuttamalla valaistusta korostat ainutlaatuisia hetkiä, luot juhlatunnelmaa ja rentoudut iltaa vasten.

Myyntipakkauksessa kaksi Philips Hue Play -älyvalaisinpalkkia

Valitse oikea fiilis leffailtaan. Asenna kaksi Philips Hue Play -älyvalaisinpalkkia pakkaukseen sisältyvien kiinnittimien ja kaksipuoleisen teipin avulla television taakse. Luo älyvalaisimilla upea tunnelma. Uppoudu leffojen, pelien tai musiikin maailmaan ja muunna olohuoneesi elokuvateatteriksi. Vain popparit puuttuvat!

Android- ja Apple-yhteensopiva älyvalojärjestelmä

Philips Hue Playn käyttö ei luo TV:n taakse johtorykelmiä, eikä vaadi useita pistorasioita. Voit kytkeä samaan virtalähteeseen kolme Hue Play -älyvalopalkkia. Liittämällä Philips Hue -valot siltaan, saat loputtomasti erilaisia valaistusmahdollisuuksia. Ohjaa valoja puhelimellasi tai äänelläsi, sillä Philips Hue toimii myös Amazon Alexan, Apple Homekitin ja Google Homen kanssa.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino

Korkeus
253 mm
Leveys
44 mm
Syvyys
36 mm
Paino
710 g

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Valaisimen enimmäisteho 6,6 W, kokonaisteho 530 lumenia, Himmennettävissä.
Myyntipaketin sisältö
2 kpl Philips Hue Play -älyvalaisinpalkkia, 2 kpl kiinnikkeitä, 2 kpl pöytätelineitä, verkkovirtajohto ja -adapteri. Huom! Pakkaus ei sisällä lamppua.
Tuotemerkki
Philips
Valmistajan takuu
24 kk
Valmistajan tuotekoodi
78202/30/E7
EAN-koodi
8718696170724
Valmistajan tuotesivu
https://www2.meethue.com/fi-fi/p/hue-white-and-color-ambiance-play-valopalkin-kaksoispakkaus/7820230P7
Kestävyyden lisätiedot
Pölynkestävä IP20-luokituksen mukaisesti: suojattu yli 12,5 mm hiukkasilta, ei suojattu vedeltä.
  • 3,58 €/kk 36 kk
  • 5,37 €/kk 24 kk
  • 10,74 €/kk 12 kk