Philips Hue -liiketunnistin

Philips Hue -liiketunnistimen avulla kytket älyvalot päälle pelkän liikkeen avulla. Sijoita paristokäyttöinen liiketunnistin minne tahansa kotiisi. Liiketunnistin reagoi myös päivänvaloon ja sytyttää valot halutessasi vasta auringon laskettua. Vaatii yhteyden erikseen myytävään Philips Hue -siltaan.

Täysin langaton Philips Hue -liiketunnistin

Philips Hue -älyvalaisimien liiketunnistin on paristokäyttöinen ja täysin langaton, joten asennat sen mihin tahansa kotonasi. Laita hyllylle, kiinnitä seinään tai kattoon yhdellä ruuvilla. Tai sijoita se mille tahansa magneettipinnalle mukana tulevan magneetin avulla.

Päivänvalontunnistin havaitsee valon

Hue-liiketunnistimeen integroitu päivänvalontunnistin havaitsee päivänvalon, joten valot kytkeytyvät päälle vasta silloin kun niitä tarvitaan. Jos kaipaat lisävaloa päiväsaikaan, muuta tunnistimen valoherkkyyttä Philips Hue -sovelluksessa ja voit itse määrittää, milloin liiketunnistin aktivoituu.

Muokkaa liiketunnistusvalaisimia

Täydennät älykästä valaistusjärjestelmääsi Philips Hue -liiketunnistimella ja sinun on helpompi liikkua kotona. Valot kytkeytyvät automaattisesti päälle tunnistimen havaitessa liikettä. Voit muokata päälle kytkeviä valoja ja niiden voimakkuutta vuorokauden ajan mukaan. Määritä liiketunnistin kytkemään öisin päälle pehmeät yövalot, jotta näet pimeässä. Päiväsaikaan täytä kotisi kirkkaan valkoisella valolla.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino

Korkeus
55 mm
Leveys
55 mm
Syvyys
20 mm
Paino
67 g

Muut tiedot

Myyntipaketin sisältö
Philips Hue -liiketunnistin
Tuotemerkki
Philips
Valmistajan takuu
24 kk
Valmistajan tuotekoodi
929001260761
EAN-koodi
8718696743171
Valmistajan tuotesivu
https://www2.meethue.com/fi-fi/p/hue-liiketunnistin/8718696743171
Kestävyyden lisätiedot
Pölyn ja roiskeenkestävä IP42-luokan mukainen: sijoitettava vedeltä suojaan esim. katoksen alle
  • 1,08 €/kk 36 kk
  • 1,62 €/kk 24 kk
  • 3,24 €/kk 12 kk