OnePlus Bullets Wireless langattomat nappikuulokkeet, Musta

OnePlus Bullets Wireless langattomat kuulokkeet antavat vapautta ja tehoa. Langattomat kuulokkeet on suunniteltu kestäviksi ja miellyttäviksi. Vaihda helposti musiikin, puheluiden ja Google Assistantin välillä. 10 minuutin pikalatauksella kuuntelet jopa 5 tuntia musiikkia. Yksinkertaisesti helppoa.

Kevyesti langattomat OnePlus Bullets Wireless -kuulokkeet

OnePlus Bullets Wireless -kuulokkeiden tasapainotetusta alumiiniseoksesta valmistettu runko varmistaa, että langattomat kuulokkeet pysyvät paikoillaan työmatkoilla ja treenatessa. Nappikuulokkeiden välissä on venymistä kestävä kaapeli ja kuulokkeiden akkuosaa lepää niskaasi vasten.

Lataa minuutteja, kuuntele tunteja

Vain 10 minuutin pikalatauksella saat 5 tuntia musiikinkuuntelua. Lataa kuulokkeet täyteen ja kuuntelet musiikkia yhtäjaksoisesti jopa 8 tuntia. Magnetic Control -toiminnolla hallitset musiikkia entistä helpommin. Liitä magneetilla kuulokeosat yhteen ja musiikki sammuu. Kun haluat jatkaa musiikinkuuntelua, irrota kuulokkeet toisistaan. Helppoa!

Muhkeaääniset OnePlus Bullets Wireless -nappikuulokkeet

Muokattavien EQ-parametrien avulla kuuntelet musiikkiasi juuri sellaisella äänellä kuin haluat. Qualcommin aptX säilyttää äänidatan ja varmistaa parhaan äänenlaadun langattomalla yhteydellä. Premium-tason 9,2 mm:n bassoelementit tarjoavat tuhdit tahdit.

Tekniset tiedot

Akku

Akun ominaisuudet
Yhdellä latauksella 8 tuntia musiikin kuuntelua, 10,5 puheaikaa tai 10 päivän valmiusaika.

Yhteydet ja liitettävyys

Bluetooth
4.1

Muut tiedot

Myyntipaketin sisältö
Bullets Wireless -langattomat kuulokkeet, 3 kpl kuuloketulppia, 3 kpl eviä, USB-latausjohto, säilytyspussi, käyttöohje, turvallisuus- ja tuotetakuukortti.
Tuotemerkki
OnePlus
Valmistajan tuotekoodi
1091100014
EAN-koodi
6921815605812
Valmistajan tuotesivu
https://www.oneplus.com/fi/oneplus-bullets-wireless
  • 1,90 €/kk 36 kk
  • 2,85 €/kk 24 kk
  • 5,70 €/kk 12 kk