OnePlus Bullets Wireless 2 langattomat nappikuulokkeet, Black

OnePlus Bullets Wireless 2 langattomat nappikuulokkeet tarjoavat upean äänenlaadun musiikkiin ja puheluihin. Bluetooth-kuulokkeet vapauttavat kätesi, voit vaihtaa yhdistettyjen laitteiden välillä pelkällä kaksoispainalluksella. Vain 10 minuutin pikalatauksella kuuntelet musiikkia jopa 10 tuntia.

OnePlus Bullets Wireless 2 -nappikuulokkeet soivat erinomaisesti

Löydä lempimusiikistasi uusia ulottuvuuksia. Langattomat OnePlus Bullets Wireless 2 -kuulokkeiden uuden ja parannetun ääniteknologian ansiosta kuulet pehmeät diskantit ja matalat bassot, joita et edes tiennyt olevan olemassa.

Selkeä, voimakas ja ensiluokkainen ääni

Kummassakin korvanapissa on kaksi Knowlesin liikkuvaa rautaa ja yksi 10 mm:n dynaaminen kaiutin, joten kuuntelukokemus on ensiluokkainen aina. Qualcomm cVc -melunvaimennusteknologia varmistaa kuuntelunautintosi. Nauti musiikista ja kuule kaikki puhelut selkeästi keskellä iltapäiväruuhkaa.

Vain 10 minuutin pikalatauksella jopa 10 tuntia musiikintoistoa

Kun keskeytät musiikintoiston, napsauta magneettiset korvanapit vastakkain. Kun olet valmis aloittamaan toiston uudelleen, irrota korvanapit toisistaan. Todella helppoa! Langattomat OnePlus Bullets Wireless 2 -nappikuulokkeet soivat yhteen soittoon 14 tuntia. Ja vain 10 minuutin Warp Charge -pikalatauksella kuuntelet musiikkia jopa 10 tuntia.

OnePlus Bullets Wireless 2 -kuulokkeilla vaihdat laitteesta toiseen

Vaihda helposti eri laitteiden välillä. OnePlus Bullets Wireless 2 -Bluetooth-kuulokkeilla vaihdat laitepariksi yhdistettyjen laitteiden välillä helposti vain kaksoispainamalla. Katsellessasi tabletilla leffaa vaihdat kädenkäänteessä puhelimeen ja vastaat tulevaan puheluun.

Tekniset tiedot

Akku

Akkukapasiteetti
Pikaladattava akku, vain 10 minuutin pikalatauksella 10 tuntia musiikin kuuntelua.

Yhteydet ja liitettävyys

Bluetooth
5.0

Muut tiedot

Myyntipaketin sisältö
OnePlus Bullets Wireless 2 -kuulokkeet, 3 paria silikonisia korvanappeja, USB-latauskaapeli, säilytyspussi ja käyttöopas
Tuotemerkki
OnePlus
Valmistajan takuu
12 kk
Valmistajan tuotekoodi
5461100003
EAN-koodi
6921815606925
Valmistajan tuotesivu
https://www.oneplus.com/fi/bullets-wireless-2
  • 2,74 €/kk 36 kk
  • 4,11 €/kk 24 kk
  • 8,22 €/kk 12 kk