Nuraphone langattomat kuulokkeet, Musta

Nuraphone langattomat kuulokkeet ovat vallankumoukselliset kuulokkeet, jotka vievät äänentoiston uudelle tasolle. Nuraphonen Bluetooth-kuulokkeet analysoivat sisäkorvasi kaikututkimuksella ja luovat korviisi sopivan kuuloprofiilin. Lopputuloksena ainutlaatuinen elämys, joka on koettava itse.

Vallankumoukselliset Nuraphone-kuulokkeet

Nuraphone-kuulokkeet eivät ole perinteiset in-ear- tai over-ear -kuulokkeet. Ne ovat kummatkin. Patentoidussa Inova-kaksoisrakenne yhdistää kaksi kuuloketyyppiä, jota täydentää CleanANC-vastameluteknologia. Nuraphonet tuuttaavat uskomattoman syvän basson, jota et vain kuule vaan myös tunnet. Kuulokkeet toistavat kirkkaat äänet yhtä selkeästi kuin olisit samassa äänitysstudiossa soittajien kanssa.

Henkilökohtainen kuuloprofiili korvillesi

Nuraphonet ovat ensimmäiset kuulokkeet, jotka testaavat kuulosi ja adaptoituvat soimaan juuri sinun korvillesi. Lataa puhelimeesi iOS- tai Android-sovellus ja laita Nuraphone-kuulokkeet korvillesi. Sovelluksen avulla kuulokkeet mittaavat korvakäytäväsi ja luovat sinulle henkilökohtaisen kuuloprofiilin. Kaikki tämä muutamassa minuutissa.

Uppoudu musiikkiin kuin olisit keikalla tai studiossa

Emme vain kuule musiikkia, vaan tunnemme sen. Langattomien Nuraphone-kuulokkeiden FrontRow-tilan avulla uppoudut lempibändisi keikalle. Valitse seisotko eturivissä vai kuunteletko mieluummin taka-alalla. Inova pitää ympäristön ulkopuolella, jotta voit keskittyä musiikkiin. Tai paina SocialMode päälle ja kuulet jälleen maailman äänet.

Nuraphone-kuulokkeet soivat miellyttävästi kellon ympäri

Nuraphone-kuulokkeiden pääsanka on valmistettu japanilaisesta jousiteräksestä ja pehmeät kuulokekupit lepäävät miellyttävästi korvillasi. Nauti AptX-HD -äänentoistosta Bluetoothilla tai kuulokejohdon avulla. Musiikista aktivoituva TestaFlow-viilennys ei hiosta, joten Nuraphonet pysyvät korvillasi koko päivän. Yhdellä latauksella kuuntelet musiikkia jopa 20 tuntia yhteen putkeen. Ei siis ihme, että Nuraphone-kuulokkeet ovat voittaneet arvostetun Red Dot Design-palkinnon 2018.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino

Korkeus
190 mm
Leveys
170 mm
Syvyys
88 mm
Paino
329 g

Akku

Akun ominaisuudet
Yhdellä latauksella jopa 20 tuntia musiikinkuuntelua. Akun latausaika 3 tuntia.

Yhteydet ja liitettävyys

Bluetooth
Kyllä

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus
Android- ja iOS-yhteensopiva

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Kuuloke-elementit: sisäelementti 15 mm, ulkoelementti 40 mm. Taajuusvaste 20 Hz – 2 kHz
Myyntipaketin sisältö
Nuraphone-kuulokkeet, suojalaukku, USB-A -latausjohto, korvasovitteet
Tuotemerkki
Nuraphone
Valmistajan takuu
12 kk
Valmistajan tuotekoodi
I00B
EAN-koodi
810009030003
  • 9,12 €/kk 36 kk
  • 13,68 €/kk 24 kk
  • 27,36 €/kk 12 kk