Nokia True Wireless BH-705 langattomat nappikuulokkeet, Hopea

Nauti musiikista ilman kuulokejohtosähläystä. Täysin langattomat Nokia True Wireless BH-705 -nappikuulokkeet ovat kevyet ja tyylikkäästi muotoillut.

Langattomat Nokia True Wireless BH-705 -nappikuulokkeet

Huippukevyet Nokia True Wireless -kuulokkeet istuvat korviisi miellyttävästi ja tyylikkäästi. Enää ei tarvitse säätää kuulokejohtojen kanssa, vaan kuuntele musiikkia, äänikirjoja ja vastaa saapuviin puheluihin langattomasti. Vain 5 grammaa kevyet Nokia-nappikuulokkeet pysyvät korvillasi huomaamattomasti.

Hienkestävät nappikuulokkeet

Nokia True Wireless -nappikuulokkeet sietävät hikeä ja roiskeita IPX4-luokituksen mukaisesti. Nappikuulokkeet on helppo yhdistää puhelimeen tai tablettiin Universal Bluetooth 5.0 -yhteyden avulla. Et tarvitse edes erillisiä sovelluksia kuulokkeiden yhdistämiseen.

Akkukesto jopa 4 tuntia, latauskotelolla peräti 14 tuntia

Nokia True Wireless BH-705 langattomat nappikuulokkeet soivat yhdellä latauksella 4 tuntia. Kun olet kuunnellut kylliksesi, avaa ponnahtavan latauskotelon kansi auki kevyellä painalluksella. Tyylikkäässä ja designpalkintojakin voittaneessa suojakotelossa nappikuulokkeet latautuvat seuraavaa kertaa varten. Latauskotelolla lataat kuulokkeiden akun kolme kertaa täyteen, joten nauti musiikista jopa 14 tuntia.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino

Leveys
14 mm
Syvyys
22.3 mm
Paino
5 g

Akku

Akun ominaisuudet
Yhdellä latauksella nappikuulokkeilla 3,5 tuntia musiikin kuuntelua tai 4 tuntia puheaikaa. Valmiusaika 70 tuntia. Latauskotelon akkukesto 14 tuntia ja latausaika 2 tuntia.

Yhteydet ja liitettävyys

Bluetooth
5.0
USB-standardi
USB-C v2.0

Takuu

Valmistajan lisätakuu
Langattomat Nokia-aktiivikorvanapit, latauskotelo, USB-C/MicroUSB-latausjohto, 3 paria ergonomisia kärkiosia (S, M, L), pikaopas.

Muut tiedot

Tuotemerkki
Nokia
Valmistajan takuu
12 kk
Valmistajan tuotekoodi
8P00000079
EAN-koodi
6438409033130
Valmistajan tuotesivu
https://www.nokia.com/phones/fi_fi/nokia-true-wireless-earbuds
Kestävyyden lisätiedot
Hien- ja roiskeenkestävä IPX4-luokituksen mukaisesti.
  • 3,58 €/kk 36 kk
  • 5,37 €/kk 24 kk
  • 10,74 €/kk 12 kk