Nokia Clear Case -suojakuori Screenor 5.3 -puhelimelle

Panssarilasista valmistettu Nokia Full Cover -näytönsuojalasi Huawei P40 Lite -puhelimelle. Suojaa näyttöä putoamista, iskuja ja naarmuja vastaan.

Full Cover -näytönsuojalasi Huawei P40 Litelle

Ei enää rikkoutuneita näyttöjä. Erikoisvalmistettu Screenor Full Cover -suojalasi sopii yksi yhteen Huawei P40 Liten näytön ja etupaneelin kanssa. Full Cover -näytönsuojalasi kattaa koko puhelimen näytön ja kaartuu näytön sivuille suojaten näyttöä myös sivuilta. Iskunkestävä näytönsuojalasi tarjoaa parhaan mahdollisen suojan iskuja ja naarmuja vastaan.

Helppo asentaa

Asenna näytönsuojalasi käden käänteessä. Full Cover -lasi kiinnittyy näyttöön reunoistansa ja näytönsuojalasin reunoissa on puhelimen mustaa reunusta vastaava musta reunus. Paketissa on mukana suomenkieliset asennusohjeet, puhdistusliinat ja kohdistustarra.

9 kertaa lasia kovempaa

Lämpökäsitelty karkaistu lasi on jopa 9 kertaa normaalia lasia kovempaa. Suojalasin pinnoite häivyttää sormenjäljet ja muut tahrat. Puhelimen näyttöä on miellyttävä käyttää eikä suojalasi vääristä näytön värejä tai kuvan terävyyttä. Kovimmista iskuista suojalasi saattaa hajota, mutta rikkoontuessaan lasi jää levyksi, jolloin se on helppo irrottaa.

Screenor-suojalasilla 3 kk laatutakuu

Screenor Full Cover -näytönsuojalasi valmistetaan korkealuokkaisista japanilaisista materiaaleista. Suojalasissa on 3 kk:n laatutakuu asennuksen, kiinnipysymisen, rikkoontumisen ja naarmuuntumisen varalta. Lisätietoa laatutakuusta.

Tekniset tiedot

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus
Nokia 5.3

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Pehmeä TPU-muovi
Myyntipaketin sisältö
Nokia Clear Case -suojakuori
Tuotemerkki
Nokia
Valmistajan tuotekoodi
8P00000099
EAN-koodi
6438409033338

14,00