LiquidNano-näytönsuojapinnoite 250 € vakuutuksella

LiquidNano-näytönsuojapinnoite on jopa 9 kertaa lasia kestävämpi. Suojaa naarmuilta ja iskuilta. Sisältää 250 € vakuutuksen rikkoutuneelle näytölle.

Huomaamaton LiquidNano-näytönsuoja suojaa näyttöäsi

Nerokkaalla nanopinnoitteella suojaat puhelimen, tabletin tai älykellon näytön. Väritön ja läpinäkyvä LiquidNano-näytönsuojapinnoite on jopa yhdeksän kertaa normaalia lasia kestävämpää. Antibakteerinen pinta sietää likaa ja on täysin ekologinen. Näytönsuojapinnoite on yhteensopiva kaikkien suojakuorien kanssa ja se suojaa näyttöä jopa 12 kuukauden ajan.

LiquidNano on helppo levittää näytölle

Suojaa puhelimesi tai tablettisi näyttö itse kotona. Aluksi näyttö puhdistetaan ja sen annetaan kuivua rauhassa. Tämän jälkeen näytölle levitetään nanopinnoite. LiquidNanon myyntipakkaus sisältää kaikki tarvittavat puhdistusliinat ja liinan nanopinnoitteen levittämiseksi.

Sisältää 250 euron näyttövakuutuksen 12 kuukaudeksi

LiquidNano-näytönsuojapinnoite suojaa näyttöä iskuilta, mutta jos näyttö suojapinnoitteesta huolimatta särkyy, ei hätää: saat 250 € näyttövakuutuksen vuodeksi. Jos LiquidNano-nanopinnoitteella suojattu lasi hajoaa normaalissa käytössä, LiquidNano korvaa sinulle enintään 250 € näytön korjauskuluja ilman omavastuuta. Tämä vakuutus tulee rekisteröidä Asfalis Registration -sovelluksella sillä laitteella, jonka näyttö on käsitelty LiquidNanolla.

Tekniset tiedot

Takuu

Valmistajan lisätakuu
250 euron näyttövakuutus 12 kuukauden ajaksi. Edellyttää rekisteröintiä Asfalis Registration -sovelluksella.

Muut tiedot

Myyntipaketin sisältö
Puhdistusliina, nanopeitteen levitysliina yhdelle laitteelle, mikrokuituliina, ohjeet ja takuukortti
Tuotemerkki
LiquidNano
Valmistajan tuotekoodi
250-0009
EAN-koodi
6690144896542
Valmistajan tuotesivu
https://www.warranty.asfaliswarranty.com/wbdk5473-en-product-page-finnish
Kestävyyden lisätiedot
Nanopinnopitteen kovuus 9H
Iskunkestävyys
kyllä
  • 1,62 €/kk 36 kk
  • 2,43 €/kk 24 kk
  • 4,86 €/kk 12 kk