LG XBOOM AI ThinQ langaton älykaiutin

Langattomassa LG XBOOM AI ThinQ -tekoälykaiuttimessa on huippuluokan Meridian-ääniteknologia ja Google Assistant -ääniohjaus.

LG XBOOM AI ThinQ -kaiutin huippuluokan Meridian-ääniteknologialla

LG yhdisti osaamisensa legendaarisen Meridianin kanssa. Lopputuloksena langaton LG XBOOM AI ThinQ -älykaiutin, jossa on poikkeuksellinen äänentoisto. Ääni, joka muutti maailmaa, on nyt saatavillasi, yksinoikeudella LG:n ThinQ -kaiuttimen avulla.

Nauti korkearesoluutioisesta äänentoistosta

LG XBOOM AI ThinQ -kaiutin tarjoaa uskomattoman äänikokemuksen, jota tehostaa tekoäly. Säädä sinulle sopiva äänentoisto: ’Kirkas vokaali’ korostaa laulajan kirkasta ja raikasta ääntä. ’Bassotehostus’ taas tuo esiin bassokitaran ja biitin rytmin puhtaimmillaan. Korkearesoluutioinen ääni tuo oikeutta alkuperäiselle levytykselle ja asettaa uudet standardit äänenlaadulle.

Chromecast- ja Google Assistant -yhteensopiva kaiutin

Kuka voitti viime yön ottelun? Millainen sää on tänään? Mitä haluaisit kuunnella seuraavaksi? Toistaiseksi vielä ruotsin- ja englanninkielinen Google Assistant on henkilökohtainen palvelijasi. Google Assistant yhdistää XBOOMin kotisi muihin Chromecast-laitteisiin ja langattomiin kaiuttimiin. Nauti musiikkista keskeytyksettä kaikissa huoneissa.

Tyylikäs LG XBOOM AI ThinQ -kaiutin sopii sisustukseesi

Huipputyylikäs LG XBOOM AI ThinQ langaton kaiutin sulautuu kotisi sisustukseen ja sopii jokaiseen huoneeseen. Käytä vain ääntäsi ja ohjaat LG XBOOM AI ThinQ -kaiuttimen sekä Google Assistantin avulla älykotisi toimintoja: himmennä huoneen valaistusta, säädä lämpötilaa tai avaa TV.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino

Korkeus
210.7 mm
Leveys
135 mm
Syvyys
135 mm
Paino
1900 g

Yhteydet ja liitettävyys

WLAN
kyllä
Bluetooth
Kyllä

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Äänentoisto: 30 W:n lähtöteho, 24 bit / 96 kHz:n toisto
Myyntipaketin sisältö
LG XBOOM AI ThinQ -kaiutin ja virtajohto
Tuotemerkki
LG
Valmistajan takuu
24 kk
Valmistajan tuotekoodi
WK7W
Valmistajan tuotesivu
https://www.lg.com/fi/audio/lg-WK7
  • 3,58 €/kk 36 kk
  • 5,37 €/kk 24 kk
  • 10,74 €/kk 12 kk