LG XBOOM AI ThinQ älykaiutin

LG XBOOM AI ThinQ kaiutin Meridian-äänentoistolla. Kuuntele musiikkia mm. Spotifystä ja Deezeristä, Chromecast ja AirPlay-yhteydellä langattomasti.

LG XBOOM AI ThinQ -kaiutin huippuluokan Meridian-ääniteknologialla

LG yhdisti osaamisensa legendaarisen Meridianin kanssa. Lopputuloksena LG XBOOM AI ThinQ –Bluetooth-kaiutin poikkeuksellisella äänentoisto. Ääni, joka muutti maailmaa, on nyt saatavillasi, yksinoikeudella LG:n ThinQ -kaiuttimen avulla.

Nauti korkearesoluutioisesta äänentoistosta

LG XBOOM AI ThinQ -kaiutin tarjoaa uskomattoman äänikokemuksen, jota tehostaa tekoäly. Säädä sinulle sopiva äänentoisto: ’Kirkas vokaali’ korostaa laulajan kirkasta ja raikasta ääntä. ’Bassotehostus’ taas tuo esiin bassokitaran ja biitin rytmin puhtaimmillaan. Korkearesoluutioinen ääni tuo oikeutta alkuperäiselle levytykselle ja asettaa uudet standardit äänenlaadulle.

Google Assistant -yhteensopiva kaiutin

Kuka voitti viime yön ottelun? Millainen sää on tänään? Mitä haluaisit kuunnella seuraavaksi? Toistaiseksi vielä ruotsin- ja englanninkielinen Google Assistant on henkilökohtainen palvelijasi. Google Assistant yhdistää XBOOMin kotisi muihin Chromecast-laitteisiin ja langattomiin kaiuttimiin. Nauti musiikkista keskeytyksettä kaikissa huoneissa.

Tyylikäs LG XBOOM AI ThinQ -kaiutin sopii sisustukseesi

Huipputyylikäs LG XBOOM AI ThinQ - kaiutin sulautuu kotisi sisustukseen ja sopii jokaiseen huoneeseen. Käytä vain ääntäsi ja ohjaat LG XBOOM -kaiuttimella sekä Google Assistantin avulla älykotisi toimintoja: himmennä huoneen valaistusta, säädä lämpötilaa tai avaa TV.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino

Korkeus
210.7 mm
Leveys
135 mm
Syvyys
135 mm
Paino
1900 g

Yhteydet ja liitettävyys

WLAN
kyllä
Bluetooth
Kyllä

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Äänentoisto: 30 W:n lähtöteho, 24 bit / 96 kHz:n toisto
Myyntipaketin sisältö
LG XBOOM AI ThinQ -kaiutin ja virtajohto
Tuotemerkki
LG
Valmistajan takuu
24 kk
Valmistajan tuotekoodi
WK7W
EAN-koodi
8806098581528
Valmistajan tuotesivu
https://www.lg.com/fi/audio/lg-WK7
  • 5,52 €/kk 36 kk
  • 8,28 €/kk 24 kk
  • 16,56 €/kk 12 kk