Jabra Elite Active 65t langattomat nappikuulokkeet, Musta

Jabra Elite Active 65t langattomat nappikuulokkeet on suunniteltu aktiivista ja langatonta elämäntyyliä silmällä pitäen. Kuulokkeet istuvat korviisi tukevasti ja miellyttävästi, eivätkä kuulokejohdot ole tielläsi. Pölyn-, veden- ja hienkestävät kuulokkeet soivat upeasti ja keskity treeneihin.

Langattomat Jabra Elite Active 65t -kuulokkeet tehostavat treenejäsi

Jabran ainutlaatuinen neljän mikrofonin tekniikka vähentää tuulen kohinaa puheluissa. Jabra Elite Active 65t -kuulokkeilla nautit musiikista tai kuulet mitä ympärilläsi tapahtuu. Kädet vapaana ilman sotkeutuvia kuulokejohtoja. Korvasovitteiden avulla nappikuulokkeet istuvat päähän jämäkästi. Kuulokkeiden liikesensori seuraa aktiivisuuttasi ja optimoit treenejäsi.

Täysin langattomat Jabra Elite 65t -kuulokkeet

Kuuntele lempimusiikkia miten haluat. JabraSound+ -sovelluksen taajuuskorjaimella räätälöit äänentoiston korvillesi sopivaksi. Kolmannen sukupolven langattomat Jabra Elite Active 65t -kuulokkeet tarjoavat uskomattoman langattoman äänentoiston ja kristallinkirkkaat puhelut. HearThrough-toiminnon avulla kuulet ympäristön äänet vain yhdellä painalluksella.

Jopa 15 tunnin akkukesto

Veden- ja pölynkestävät Jabra Elite Active 65t -kuulokkeet soivat yhdellä latauksella viisi tuntia ja taskukokoisen latauskotelolla akku kestää jopa 15 tuntia. Toisin sanoen, sinulla on musiikkia treenien lisäksi koko päiväksi.

Uskomaton äänentoisto ja huippuluokan puhelut

Aseta Jabra Elite 65t -kuulokkeet korvillesi ja olet vapaa menemään. Ohjaa täysin langattomia kuulokkeita sormenpäilläsi tai ota Alexa-, Siri- tai Google Assistant -ääniohjaus käyttöösi. Neljän mikrofonin tekniikka tarjoaa uskomattoman selkeät puhelut ja vähentää ulkoisia ääniä, mm. tuulen aiheuttamaa kohinaa.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino

Korkeus
30 mm
Leveys
27 mm
Syvyys
22.5 mm
Paino
6.5 g

Akku

Akun ominaisuudet
Puheaika yhteensä 15 tuntia (2 latausta latauskotelolla). 15 minuutin pikalatauksella 1,5 tunnin akkukesto. Akkujen latausaika 2 tuntia.

Yhteydet ja liitettävyys

Bluetooth
5.0
USB-standardi
micro-USB v2.0

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus
Amazon Alexa, Siri ja Google Assistant -yhteensopiva

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Kuuloke-elementtien koko: 6 x 5,1 mm, impendanssi 16 ohmia, taajuusvaste 20 Hz – 20 kHz
Myyntipaketin sisältö
Jabra Elite Active 65t -kuulokkeet, 3 paria silikonisia EarGels -korvasovitteita, latauskotelo, MicroUSB-latausjohto, pikaopas
Tuotemerkki
Jabra
Valmistajan takuu
12 kk
Vedenkestävyys
kyllä
Valmistajan tuotekoodi
100-99010002-60
EAN-koodi
5707055046193
Pölynkestävyys
kyllä
Kestävyyden lisätiedot
Pölyn ja roiskeenkestävät IP55-luokituksen mukaisesti
  • 4,12 €/kk 36 kk
  • 6,18 €/kk 24 kk
  • 12,36 €/kk 12 kk