Jabra Elite 85H langattomat vastamelukuulokkeet, Kulta / Beige

Jabra Elite 85H -kuulokkeiden SmartSound-ääniteknologia analysoi ympäristön ääniä ja toistaa musiikin huippuluokan äänentoistolla sinun korvillesi sopivasti. Älykäs ANC-vastamelutoiminto sekä HearThrough päästävät ympäristön äänet läpi vain jos haluat kuulla ne. Sinä päätät.

Langattomat Jabra Elite 85H -vastamelukuulokkeet

Älykäs vastamelutoiminto (ANC) kuuntelee ympäristöä. Jabra Elite 85H -kuulokkeissa on kahdeksan mikrofonia, joista kuusi on kiristallinkirkkaita puheluita varten ja neljä aktiivista vastamelutoimintoa varten. Taustamelu tai tuulen kohina eivät haittaa, sillä kuulokkeiden kuuden mikrofonin tekniikka tarjoaa laadukkaat puhelut.

Vastamelutoiminnolla keskityt itse musiikkiin

Jabra Elite 85H -kuulokkeet tarjoavat sinun korvillesi sopivan äänentoiston. Vastamelutoiminnolla kuulet pienimmätkin musiikin nyanssit. Vastamelu blokkaa kaikki turhat ympäristön äänet pois, jotta sinä voit keskittyä itse musiikkiin etkä ympäristön häiriöihin. Ja kun haluat osallistua keskusteluun, HearThrough-toiminnolla kuulet ympäristön äänet

Akkukesto pitkälti toista vuorokautta

Langattomien vastamelukuulokkeiden nanopinta hylkii likaa, joten kuulokkeet ovat pölyn- ja sateenkestävät. Yhdellä latauksella Jabra Elite 85H -kuulokkeet soivat vastamelutoiminnon kanssa jopa 36 tuntia. Ja vain 15 minuutin pikalatauksella saat viisi tuntia lisää kuunteluaikaa.

Muokkaa Jabra Elite 85H -kuulokkeet sopiviksi sovelluksella

Jabra Sound+ -sovellus täydentää langattomia Jabra Elite 85H -vastamelukuulokkeita. Muokkaa musiikinkuunteluprofiilejasi ja määritä itse, miten haluat kuulla ympäristön äänet. Jabra Elite 85H -kuulokkeilla käytät myös äänikomentoja, sillä langattomat vastamelukuulokkeet ovat Amazon Alexa-, Siri- ja Google Assistant -yhteensopivat.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino

Korkeus
225 mm
Leveys
195 mm
Syvyys
82 mm
Paino
296 g

Akku

Akun ominaisuudet
Musiikin kuuntelua jopa 41 tuntia (vastamelu pois) ja 36 tuntia (vastamelulla). 15 minuutin pikalatauksella jopa 5 tuntia lisää kuunteluaikaa.

Yhteydet ja liitettävyys

Bluetooth
5.0
USB-standardi
USB-C v2.0

Yhteensopivuus

Liittimet
3,5 mm:n kuulokeliitin
Yhteensopivuus
Amazon Alexa, Siri ja Google Assistant -yhteensopiva

Muut tiedot

Myyntipaketin sisältö
Jabra Elite 85H -kuulokkeet, USB-C -latauskaapeli, audiokaapeli, kantopussi
Tuotemerkki
Jabra
Valmistajan takuu
12 kk
Vedenkestävyys
kyllä
Valmistajan tuotekoodi
100-99030002-60
EAN-koodi
5707055046537
Kestävyyden lisätiedot
Sateenkestävät
  • 6,90 €/kk 36 kk
  • 10,35 €/kk 24 kk
  • 20,70 €/kk 12 kk