JBL-latauskotelo langattomille nappikuulokkeille

JBL-latauskotelo jatkaa, mihin langattomien kuulokkeiden akut jää. Kotelolla lataat akut täyteen ja saat jopa 16 tuntia lisää kuunteluaikaa. Älä jää vaille musiikkia.

JBL-latauskotelo lataa kuulokkeesi. Myös pikana.

JBL-kuulokkeita ja useimpia langattomia nappikuulokkeita varten suunniteltu latauskotelo. Latauskotelossa on sisällä MicroUSB-liitin, jolla lataat kuulokkeiden akut täyteen. Saat jopa 16 tuntia lisää kuunteluaikaa. Latauskotelo tukee myös pikalatausta, joten 15 minuutin pikalatauksella saat tunnin musiikinkuuntelua. Lataa kuulokkeiden akut treenien tauolla ja jatka treenit loppuun musiikin voimalla.

Suojakotelossa kuulokkeet ovat mukanasi

JBL-latauskotelo on pienikokoinen ja kevyt, joten se mahtuu taskuun, reppuun tai urheilukassiin. JBL Charging Case on valmistettu tyylikkäästä ja kestävästä silikonimateriaalista, joten kuulokkeesi pysyvät hyvässä suojassa. Latauskotelon LED-valot ilmaisevat akun varaustason. Lisäksi kotelossa on ulkonen virtapainike ja hihnakiinnike. Latauskotelolla kannat kuulokkeesi mukanasi minne menetkin.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino

Paino
80 g

Akku

Akkukapasiteetti
400
Akun ominaisuudet
Akun käyttöaika 16 tuntia, 15 minuutin pikalatauksella 1 tunti musiikinkuuntelua

Yhteensopivuus

Liittimet
MicroUSB

Muut tiedot

Myyntipaketin sisältö
JBL-latauskotelo, latauskaapeli, pikaopas
Tuotemerkki
JBL
Valmistajan takuu
24 kk
EAN-koodi
6925281927089
Valmistajan tuotesivu
https://fi.jbl.com/accessories/JBL+HEADPHONES+CHARGING+CASE.html?dwvar_JBL%20HEADPHONES%20CHARGING%20CASE_color=Black-GLOBAL-Current

29,00