JBL Tune 220TWS langattomat nappikuulokkeet, Musta

JBL Tune 220TWS langattomat nappikuulokkeet mahdollistavat musiikista nauttimisen missä ja milloin vain. Latauskotelolla kuunteluaikaa koko päiväksi.

Koko päivän kuunteluhetket taskukoossa

JBL:n mainiolla Pure Bass -äänenlaadulla varustetut langattomat nappikuulokkeet tarjoavat yhdellä latauksella jopa 3 tuntia yhtäjaksoista kuuntelua. Mukana tulevaa latauskoteloa hyödyntämällä käyttöaika yltää yhteensä jopa 19 tuntiin. Pieni ja tyylikäs kotelo kuulokkeineen kulkee kätevästi mukanasi läpi päivän.

JBL Tune 220TWS langattomat nappikuulokkeet Androidille ja iPhonelle

Unohda sotkeentuvat ja askareiden tiellä heiluvat kuulokejohdot ja nauti langattomuuden helppoudesta. Nopea Bluetooth 5.0 -tekniikka tuo kuulokkeiden ja puhelimen yhteyteen entistäkin paremman vakauden ja kantaman. JBL Tune 220TWS langattomat nappikuulokkeet ovat yhteensopivat sekä Android-, että iPhone-puhelinten kanssa.

Vaivattomat handsfree-puhelut

Musiikin ja podcastien ohella kuulokkeet sopivat myös handsfree-käyttöön. Molemmissa korvanapeissa on kätevä ohjauspainike, jolla puheluun vastaaminen onnistuu vaivattomasti myös kävellessä tai ajaessa. Kuulokkeissa olevien mikrofonien ansiosta äänesi kuuluu selkeästi, vaikka puhelimesi olisi soiton aikana taskussa.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino

Paino
56 g

Akku

Akun ominaisuudet
Yhdellä latauksella 3 tuntia kuuntelua, latauskotelon avulla yhteensä 19 tuntia kuuntelua, latausaika alle 2 tuntia

Yhteydet ja liitettävyys

Bluetooth
5.0

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus
Android, iPhone

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
12 mm:n dynaamiset kuuloke-elementit, taajuusvaste 20 Hz - 20 kHz, herkkyys 105 dB, korkein äänenpainetaso 98 dB, mikrofonin herkkyys -30 dBV@1 kHz/Pa, impedanssi 32 ohmia
Myyntipaketin sisältö
JBL Tune 220TWS langattomat nappikuulokkeet, Micro USB -latauskaapeli, latauskotelo, pikaopas, takuutiedote
Tuotemerkki
JBL
Valmistajan tuotekoodi
JBLT220TWSBLK
EAN-koodi
6925281964367
Valmistajan tuotesivu
https://fi.jbl.com/nappikuulokkeet/TUNE220TWS.html
  • 2,74 €/kk 36 kk
  • 4,11 €/kk 24 kk
  • 8,22 €/kk 12 kk