JBL TUNE600 NC langattomat vastamelukuulokkeet, Sininen

JBL TUNE600 NC langattomat vastamelukuulokkeet on varustettu aktiivisella melunvaimennuksella. Nauti lempimusiikista ilman taustahälyä. Taitettavissa on-ear -kuulokkeissa on kevyt ja kompakti rakenne. Nauti JBL-äänentoistosta langattomasti jopa 12 tuntia ja kuulokekaapelin kanssa vieläkin pidempään.

JBL TUNE600 NC langattomat vastamelukuulokkeet

JBL on-ear langattomien vastamelukuulokkeiden 32 mm:n kuuloke-elementit tarjoavat aidon JBL Pure Bass -äänen. Yli 70 vuoden ajan JBL on kehittänyt vaikuttavia äänentoistoja suuriin tilaisuuksiin. Näillä kuulokkeilla nautit tuosta JBL-äänestä, jossa ei basson tehosta ja äänen syvyydestä ole tingitty.

Aktiivinen taustamelunvaimennus

Nauti musiikista ilman taustahälyä. JBL TUNE600 NC -vastamelukuulokkeet eristävät ympäristön melun. Syvenny lempibiisisi iltapäiväruuhkassa tai kuuntele äänikirjoja lentokoneessa. Kuulokkeissa on irrotettava äänikaapeli, jonka ansiosta voit toistaa myös langallisessa tilassa melunvaimennuksella tai ilman.

Melunvaimennusta yhdellä latauksella jopa 12 tuntia

Kuuntele musiikkia ilman johtosotkua. Bluetooth-kuulokkeiden akku toistaa yhdellä latauksella musiikkia jopa 12 tuntia aktiivisella melunvaimennuksella ja ilman melunvaimennusta 22 tuntia. Lataat akun täyteen kahdessa tunnissa.

Kevyt ja taittuva rakenne

Vastamelukuulokkeiden kolmipainikkeisen kauko-ohjainmikrofonin avulla hallitset äänentoistoa ja vastaat puheluihin. JBL TUNE600 NC -kuulokkeet ovat kevyt ja istuvat miellyttävästi päähän. Kestävä rakenne takaa, että kuulokkeiden taittomekanismi toimii vuosienkin kuluttua.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino

Paino
173 g

Akku

Akkukapasiteetti
610
Akun ominaisuudet
Musiikin toistoa Bluetoothilla ja vastamelutoiminnolla 12 tuntia, musiikin toistoa kuulokejohdolla ja vastamelutoiminnolla 30 tuntia. Akun lataus 2 tuntia.

Yhteydet ja liitettävyys

Bluetooth
4.1

Yhteensopivuus

Liittimet
3.5 mm audioliitin

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Kuuloke-elementtien kokot: 32 mm, taajuusvaste: 20 Hz – 20 kHz, herkkyys: 100 dB, impendanssi 32 ohmia
Myyntipaketin sisältö
JBL Tune 600 BT -langattomat vastamelukuulokkeet, latauskaapeli, irrotettava kuulokejohto, pikaopas
Tuotemerkki
JBL
Valmistajan takuu
24 kk
Valmistajan tuotekoodi
JBLT600BTNCBLU
EAN-koodi
6925281932205
Valmistajan tuotesivu
https://fi.jbl.com/langattomat-kuulokkeet/JBL+TUNE600BTNC.html
  • 1,62 €/kk 36 kk
  • 2,43 €/kk 24 kk
  • 4,86 €/kk 12 kk