JBL Reflect Flow langattomat kuulokkeet, Turkoosi

JBL Reflect Flow langattomat kuulokkeet on suunniteltu liikkumiseen. Treenaa salilla ja liiku ulkona, eivätkä sotkeutuvat kuulokejohdot ole tielläsi. Ergonomisesti muotoillut, veden- ja hienkestävät kuulokkeet soivat latauskotelon kanssa jopa 30 tuntia.

Täysin langattomat JBL Reflect Flow -kuulokkeet

Hyödynnä langaton vapaus liikkuessasi ja treenatessasi. Kuuntele musiikkia ja ohjaa musiikkia sekä puheluita ilman sotkeutuvia kuulokejohtoja. Hanki tietoa ääniavustajaltasi pelkällä napinpainalluksella. 5,8 mm:n elementit ja JBL:lle ominainen äänentoisto lisäävät potkua soittolistoihisi sekä treeneihisi.

Vedenpitävät langattomat kuulokkeet soivat jopa 30 tuntia

Kuulokkeiden IPX7-tason vedenpitävyys varmistaa, että JBL Reflect Flow -kuulokkeet kestävät kovimmatkin harjoitukset kelissä kuin kelissä. Kuulokkeissa on virtaa koko viikon treeneihin tai koko päiväksi, sillä korvanapit toistavat musiikkia yhdellä latauksella 10 tuntia, ja latauskotelossa on virtaa 20 tunniksi. Vain 10 minuutin pikalataus palauttaa musiikin korvillesi jopa 60 minuutiksi.

Pidä kuulokkeet korvissasi ja kuule äänet ympärilläsi

Ambient Aware -toiminnolla varustettujen JBL Reflect Flow -kuulokkeiden avulla kuulet mitä ympärilläsi tapahtuu. TalkTrhu-ominaisuudella osallistut keskusteluun ilman, että riisut kuulokkeet korvistasi. JBL Reflect Flow -kuulokkeet istuvat korviisi miellyttävästi silikoni-inserttien ja patentoitujen Freebit-korvasovitteiden avulla.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino

Paino
85 g

Akku

Akkukapasiteetti
850
Akun ominaisuudet
Musiikin toistoaika 10 tuntia, latausaika alle 2 tuntia tyhjästä täyteen

Yhteydet ja liitettävyys

Bluetooth
5.0

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Elementin koko: 5,8 mm dynaaminen elementti, elementin impendanssi 14 ohmia, taajuusvaste 20-20 000 Hz, korkein äänenpainoarvo 96 dB
Myyntipaketin sisältö
JBL Reflect Flow -kuulokkeet, 3 paria erikokoisia korvasovitteita, 3 paria erikokoisia Freebit-sovitteita, latauskotelo, latauskaapeli
Tuotemerkki
JBL
Vedenkestävyys
kyllä
Valmistajan tuotekoodi
JBLREFFLOWTEL
EAN-koodi
6925281955990
Valmistajan tuotesivu
https://fi.jbl.com/nappikuulokkeet/JBL+REFLECT+FLOW-.html
Kestävyyden lisätiedot
Vedenkestävät IPX7-luokituksen mukaisesti (kestää upotuksen metrin syvyiseen veteen 30 minuutiksi)
  • 4,12 €/kk 36 kk
  • 6,18 €/kk 24 kk
  • 12,36 €/kk 12 kk