JBL Live 500 BT langattomat kuulokkeet, Musta

JBL Live 500 BT langattomat kuulokkeet on varustettu tuhdeilla 50 mm:n elementeillä. Kuulokkeet tarjoavat legendaarisen JBL-äänentoiston sekä syvän basson, joka pistää jalan vipattamaan. Aseta around-ear -kuulokkeet korvillesi ja unohda ulkomaailma. Kuulokkeet soivat yhtä soittoa yli 30 tuntia.

Langattomat JBL Live 500 BT around-ear-kuulokkeet

Erinomainen äänentoisto on sinulle tärkeää, joten aseta langattomat JBL Live 500 -Bluetooth-kuulokkeet korvillesi. Toista suosikkisoittolistaasi ja vastaa puheluihin handsfree-toiminnolla. Kuulokkeiden Ambient Aware -toiminnolla pysyt tietoisena ympäristön äänistä ja TalkTrhu-tekniikan ansiosta keskustelet ottamatta kuulokkeita pois korviltasi.

Akkukesto jopa 30 tuntia

Kevyet JBL Live 500 BT -kuulokkeet istuvat tekstiilipäällystetyn kuulokesangan ja korvapehmusteiden ansiosta miellyttävästi päähän. Yhdellä latauksella ne tuuttaavat musiikkia jopa 30 tuntia ja 15 minuutin pikalatauksella saat pari tuntia lisää kuunteluaikaa. Ja jos akku loppuu, niin liitä audiokaapeli ja jatka musiikinkuuntelua ja keskustelua.

Monipisteyhteydellä vaihdat laitteesta toiseen

JBL Live 500 BT -kuulokkeet mahdollistavat vaihtamisen Bluetooth-laitteesta toiseen. Vaihda helposti lähde tabletiltasi pyörivästä videosta puhelimeesi ja vastaa saapuvaan puheluun.

Kysy neuvoa ääniavustajaltasi

Napauta JBL Live 500 BT:n kuulokekuppia ja Siri, Google Assistant tai Amazon Alexa aktivoituu. Toista suosikkisoittolistojasi, lähetä viestejä kavereille, tarkista säätiedot ja paljon muuta. Ilmaisella My JBL Headphones -sovelluksella otat käyttöön ääniavustajan ja muokkaat JBL Live 500 BT -kuulokkeita mieleiseksi.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino

Paino
231.6 g

Akku

Akkukapasiteetti
700
Akun ominaisuudet
Yhdellä latauksella musiikinkuuntelua 30 tuntia (Bluetooth päällä), akun latausaika 2 tuntia, 15 minuutin pikalatauksella 2 tuntia musiikin kuuntelua.

Yhteydet ja liitettävyys

Bluetooth
4.2

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus
Siri-, Google Assistant- ja Amazon Alexa -yhteensopivat

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Kuuloke-elementin koko: 50 mm, dynaaminen taajuusvaste 18 Hz-20 kHz. impendanssi 32 Ω. Kuulokejohdon pituus 1,335 metriä.
Myyntipaketin sisältö
JBL Live 500 BT -kuulokkeet, AUX-kaapeli, latauskaapeli, takuukortti
Tuotemerkki
JBL
Valmistajan tuotekoodi
JBLLIVE500BTBLK
EAN-koodi
6925281940347
Valmistajan tuotesivu
https://fi.jbl.com/over-ear-kuulokkeet/JBLLIVE500BTBLK.html
  • 2,46 €/kk 36 kk
  • 3,69 €/kk 24 kk
  • 7,38 €/kk 12 kk