JBL Live 400 BT langattomat kuulokkeet, Valkoinen

JBL Live 400 BT langattomat kuulokkeet ovat valintasi, kun erinomainen äänentoisto on sinulle tärkeä. Aseta Bluetooth-kuulokkeet korvillesi, isokokoisilla 40 mm:n kuuloke-elementeillä varustetut kuulokkeet tarjoavat upean soundin sekä korostetun basson. Äänentoiston, josta JBL on kuuluisa.

Langattomat JBL Live 400 BT on-ear-kuulokkeet

Langattomat JBL Live 400 BT -kuulokkeet tarjoavat sen saman soinnin, joka on tuttu maailman kuuluisimmilta konserttiareenoilta. Tarkkaile ympäristöäsi samalla kun nautit musiikista. Ambient Aware -painikkeen painalluksella kuulet musiikin läpi ympäristön äänet. TalkThru-tila himmentää äänenvoimakkuutta ja voit keskustella laskematta kuulokkeita korviltasi.

Jopa 24 tunnin akkukesto

Rokkaa kellon ympäri. Yhdellä latauksella JBL Live 400 BT -kuulokkeet soivat yhteen menoon jopa 24 tuntia ja 15 minuutin pikalatauksella musiikki soi vielä kaksi tuntia. Vastaa saapuvaan puheluun korvakupissa olevien painikkeiden avulla. Jos kuulokkeiden akku loppuu, liitä audiokaapeli kuulokkeisiin ja jatka musiikin kuuntelua sekä keskustelua.

Vaihda vaivattomasti Bluetooth-laitteesta toiseen

Kevyet JBL Live 400 BT -kuulokkeet istuvat miellyttävästi korvillesi. Kuulokkeissa on pehmeä tekstiilipäällystetty sanka ja korvapehmusteet. JBL Live 400 BT -kuulokkeet tukevat myös monipisteyhteyttä, joten voit vaihtaa Bluetooth-laitteesta toiseen vaivattomasti. Siirry tabletissa pyörivästä videoista puhelimeen ja vastaa saapuvaan puheluun.

Kysy neuvoa ääniavustajaltasi

Napauta JBL Live 400 BT:n kuulokekuppia ja Siri, Google Assistant tai Amazon Alexa aktivoituu. Toista suosikkisoittolistojasi, lähetä viestejä kavereille, tarkista säätiedot ja paljon muuta. Ilmaisella My JBL Headphones -sovelluksella otat käyttöön ääniavustajan ja muokkaat JBL Live 400 BT -kuulokkeita mieleiseksi.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino

Paino
185.8 g

Akku

Akkukapasiteetti
700
Akun ominaisuudet
Yhdellä latauksella 24 tuntia Bluetooth-musiikintoistoa, akun latausaika 2 tuntia, 15 minuutin pikalatauksella musiikintoistoa 2 tuntia.

Yhteydet ja liitettävyys

Bluetooth
4.2

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus
Siri-, Google Assistant- ja Amazon Alexa -yhteensopivat

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Kuuloke-elementin koko: 40 mm, dynaaminen taajuusvaste 20 Hz-20 kHz. impendanssi 32 Ω. Kuulokejohdon pituus 1,334 metriä.
Myyntipaketin sisältö
JBL Live 400 BT -kuulokkeet, AUX-kaapeli, latauskaapeli, takuukortti ja turvallisuusteidote
Tuotemerkki
JBL
Valmistajan tuotekoodi
JBLLIVE400BTWHT
EAN-koodi
6925281940293
  • 2,74 €/kk 36 kk
  • 4,11 €/kk 24 kk
  • 8,22 €/kk 12 kk