JBL LIVE 300TWS langattomat nappikuulokkeet, Sininen

Suuri ääni pienessä koossa. Langattomat JBL LIVE 300TWS -nappikuulokkeet pitävät sinut kiinni musiikissa, sekä ympäristössäsi. Latauskotelolla yhteensä 20 tuntia täysin langatonta kuuntelua.

JBL-äänenlaatua täysin langattomasti

Nauti musiikista, podcasteista ja äänikirjoista langattoman vapaasti ja JBL:n laatuäänellä. Tyylikkäät JBL LIVE 300TWS -nappikuulokkeet tarjoavat täysin langatonta kuunteluaikaa 6 tunniksi. Mukana tulevalla latauskotelolla saat langattomasti nappeihin yhteensä jopa 14 tuntia lisävirtaa.

Ympäristön äänet huomioiva teknologia

Älykkään ääniteknologian ansiosta tiedät mitä ympärilläsi tapahtuu silloinkin, kun uppoudut lempimusiikkiisi. Ambient Aware- ja TalkThru-ominaisuudet mahdollistavat ympäristön äänten tarkkailun, sekä vieruskavereiden kanssa keskustelun ilman että kuulokkeita tarvitsee ottaa pois korvista.

Vaivattomat hands-free -puhelut

Langattomat JBL LIVE 300TWS -nappikuulokkeet on varustettu mikrofonilla, joten liikkuessasi voit ottaa puhelut vastaan turvallisesti ja nopeasti vain koskettamalla kuulokkeita. Stereoäänen ansiosta keskustelut ovat selkeämpiä kuin koskaan. Kätevällä kosketustoiminolla otat myös nopeasti käyttöön puhelimesi Google Assistant- tai Amazon Alexa -ääniavustajan.

Vedenkestävät nappikuulokkeet hyvällä istuvuudella

Kuulokkeet ovat IPX5-luokituksen mukaisesti vedenkestävät, joten voit huoletta käyttää niitä kaatosateessa tai hikoillessasi. Kolme paria erikokoisia korvasovikkeita, sekä neljä paria erikokoisia wingfin-vakauttajia takaavat, että JBL LIVE 300TWS -nappikuulokkeet istuvat mukavasti ja jämäkästi juuri sinun korviisi.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino

Paino
65.7 g

Akku

Akun ominaisuudet
Kuulokkeissa litiumioniakku (60 mAh/3,7 V DC), latauskotelossa litium-ioniakku (450 mAh/3,7 V DC), latausaika alle 2 tuntia (kuulokkeet ja latauskotelo), 6 tuntia langatonta kuunteluaikaa (latauskotelolla 14 lisätuntia), 10 minuutin latauksella 1 tunti kuunteluaikaa

Yhteydet ja liitettävyys

Bluetooth
5.0

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus
Google Assistant- ja Amazon Alexa -puheavustajat, My JBL Headphones -sovellus

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Kosketusohjaus, Ambient Aware- ja Talk Thru -teknologiat, hands-free -stereopuhelut, kuuloke-elementin koko: 5,8 mm, dynaaminen taajuusvaste: 20 Hz–20 kHz, herkkyys: 95 dB äänenpainetaso @1 kHz/1 mW, korkein äänenpainetaso: 110 dB, mikrofonin herkkyys: -24 dBV @1 kHz/Pa, impedanssi: 16 ohmia
Myyntipaketin sisältö
JBL LIVE 300TWS -nappikuulokkeet, 3 paria erikokoisia korvasovittimia, 4 paria erikokoisia wingfin-vakauttajia, USB-C -latauskaapeli, latauskotelo, takuu- ja varoitustiedote, pikaopas ja käyttöturvallisuustiedote
Tuotemerkki
JBL
Vedenkestävyys
kyllä
Valmistajan tuotekoodi
JBLLIVE300TWSBLU
EAN-koodi
6925281963407
Kestävyyden lisätiedot
Vedenkestävyys (IPX5-luokitus)
  • 4,12 €/kk 36 kk
  • 6,18 €/kk 24 kk
  • 12,36 €/kk 12 kk