JBL Free langattomat nappikuulokkeet, Valkoinen

JBL Free -nappikuulokkeet ovat aidosti langattomat in-ear-kuulokkeet, jotka tarjoava aidon JBL-soundin. Täysin langattomat JBL Free -kuulokkeet ovat omiaan puheluihin, musiikin kuunteluun ja aktiiviseen elämäntyyliin. Roiskeenkestävät nappikuulokkeet soivat jopa 24 tuntia yhdellä latauksella.

Aidosti langattomat JBL Free -nappikuulokkeet

Koe täysin langattoman elämäntyylin vapaus, kun kuuntelet musiikkia ja podcasteja. vastatessasi puheluihin, ollessasi lenkillä ja tietenkin treenatessa. JBL Free -kuulokkeet ovat täysin langattomat in-ear-kuulokkeet. Ne tarjoavat JBL:n mukaansatempaavan äänentoiston intuitiivisessa ja älykkäässä paketissa.

Latauskotelolla jopa 24 tuntia musiikintoistoa

Nauti kokonainen vuorokausi langattomasta äänentoistosta. JBL Free -kuulokkeet soivat yhdellä latauksella 4 tuntia ja latauskotelon varavirralla jopa 20 tuntia. Älykäs latauskotelo suojaa kuulokkeita ja lataa niitä silloin kun ne eivät ole käytössä. Vartin pikalatauksella saat tunnin toistoaikaa.

JBL Free -kuulokkeilla soitat handsfree-puhelut

JBL Free langattomat nappikuulokkeilla soitat vapaasti handsfree-puhelut. Yhdysrakenteinen mikrofoni tarjoaa selkeä-ääniset puhelut. Puhelun saapuessa, poista toinen kuuloke korvastasi ja käytät toista kuuloketta puheluihin. Hallinnoi puheluita ja musiikkia yhdellä helppokäyttöisellä painikkeella.

Roiskeenkestävät kuulokkeet istuvat miellyttävästi korviisi

JBL Free -kuulokkeet istuvat miellyttävästi korvaan. Mukana tulevien 3 paria erikokoisten tulppien ja 2 paria erikokoisia geelipehmusteita takaavat tukevan istuvuuden. Kuulokkeet pysyvät korvissasi treenatessa ja muissa tiukoissa käänteissä. IPX5-sertifioidut roiskeenkestävät kuulokkeet soivat korvissasi niin sateella kuin paisteella.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino

Paino
99 g

Akku

Akkukapasiteetti
1500
Akun ominaisuudet
Nappikuulokkeiden musiikin toistoaika 4 tuntia. Suojakotelolla jopa 20 tuntia. Kuulokkeiden latausaika alle 2 tuntia.

Yhteydet ja liitettävyys

Bluetooth
4.2

Yhteensopivuus

Liittimet
MicroUSB-latausliitin

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Elementin koko: 5,6 mm. Taajuusvaste: 10 Hz – 22 kHz
Myyntipaketin sisältö
JBL Free -kuulokkeet, latauskotelo, 2 paria geelipehmusteita (M, L), 3 paria silikonitulppia (S, M, L), MicroUSB-latauskaapeli, pikaopas
Tuotemerkki
JBL
Valmistajan takuu
24 kk
Vedenkestävyys
kyllä
Valmistajan tuotekoodi
JBLFREEXWHTBT
EAN-koodi
6925281941177
Kestävyyden lisätiedot
Roiskeenkestävä IPX5-luokituksen mukaisesti
  • 2,74 €/kk 36 kk
  • 4,11 €/kk 24 kk
  • 8,22 €/kk 12 kk