JBL Duet NC langattomat vastamelukuulokkeet

JBL Duet NC langattomat vastamelukuulokkeet näyttävät upealle ja kuulostavat upeammalle: legendaarinen JBL-äänentoisto yhdistettynä vastamelutoimintoon. Nahkaiset over-ear -korvatyynyt ja metalliset painikkeet viimeistelevät nautinnon. Nauti langattomasta musiikista jopa 24 tuntia yhteen putkeen.

JBL Duet NC langattomat vastamelukuulokkeet

Nauti musiikista alkuperäisellä JBL-soundilla. Yli 70 vuoden ajan JBL on kehittänyt vaikuttavia äänentoistoja teattereihin, stadioneille ja äänitysstudioihin. JBL Duet NC -vastamelukuulokkeilla nautit tästä JBL-äänestä, jossa basson tehosta ja äänen syvyydestä ei ole tingitty.

Aktiivinen taustamelun vaimennus

Nauti musiikista ilman taustahälyä. JBL Duet NC langattomat vastamelukuulokkeet eristävät ympäristön melun, joten syvenny lempibiisiisi avokonttorissa, kuuntele podcastia iltapäiväruuhkassa ja äänikirjaa lentokoneessa. Langattomasti tai kuulokejohdon avulla.

Jopa 24 tuntia langatonta musiikkia

JBL Duet NC langattomilla kuulokkeilla kuuntelet musiikkia ja vastaat puheluihin. Ne soivat yhdellä latauksella jopa 24 tuntia ja vastamelutoiminnolla yli 15 tuntia yhteen putkeen. Kuulokkeiden avulla siirryt vaivattomasti laitteesta toiseen, joten vastaa saapuvaan puheluun kesken tabletilla vietetyn leffahetken.

Laadukkaat ja kestävät JBL Duet NC -kuulokkeet

Kuuntelu on nautinto JBL Duet NC -vastamelukuulokkeilla. Nahkaiset over-ear -korvatyynyt, kuuloke-elementin metalliset painikkeet, sotkeutumaton ja irrotettava kuulokejohto tarjoavat käyttömukavuutta ja näyttävät tyylikkäille. Taitettavan kuulokesangan avulla JBL Duet NC -kuulokkeet mahtuvat pieneen tilaan ja mukana tulevalla kantopussilla kuulokkeet kulkevat mukanasi.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino

Paino
260 g

Akku

Akkukapasiteetti
610
Akun ominaisuudet
Musiikinkuuntelua Bluetoothilla jopa 24 tuntia, musiikinkuuntelua Bluetoothilla ja vastamelutoiminnolla 15 tuntia. Latausaika 2 tuntia.

Yhteydet ja liitettävyys

Bluetooth
4.1
USB-standardi
micro-USB v2.0

Yhteensopivuus

Liittimet
3,5 mm:n audioliitin
Yhteensopivuus
Siri- ja Google Now -yhteensopivat

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Kaiutinelementin koko: 40 mm, taajuusvaste: 20 Hz – 20 kHz, impedanssi: 30 Ω
Myyntipaketin sisältö
JBL Duet NC -vastamelukuulokkeet, sotkeutumaton yksipainikkeinen kuulokejohto, MicroUSB-latauskaapeli, kuulokekotelo, pikaohje, turvallisuustiedote, takuukortti
Tuotemerkki
JBL
Valmistajan takuu
24 kk
Valmistajan tuotekoodi
JBLDUETBTNCBLK
EAN-koodi
6925281928833
  • 6,90 €/kk 36 kk
  • 10,35 €/kk 24 kk
  • 20,70 €/kk 12 kk