JBL Boombox langaton kaiutin, Musta

JBL Boombox on suunniteltu tehokkaimmaksi kannettavaksi Bluetooth-kaiuttimeksi. Vesitiivis, uhkea basso ja jopa 24 tunnin musiikintoisto.

Eeppinen ääni vuorokauden ympäri

Langaton JBL Boombox -kaiutin soittaa lempimusiikkiasi auringonnoususta auringonnousuun. Soita langattomasti kaverin kanssa vaikka vuorotellen kahdella kaiuttimeen liitetyllä puhelimella. Kaiuttimen massiivinen 20 000 mAh:n litiumioniakku toistaa musiikkia yhdellä latauksella jopa 24 tuntia. Voit käyttää akkua myös kahden USB-laitteen lataamiseen samalla kun poppi soi.

Vesitiivis JBL Boombox täyttää koko tilan

Vedenkestävä JBL Boombox sietää sadekuuron sävyttämät piknikit, railakkaat rantabileet ja aurinkoiset allasbileet. Bluetooth-kaiutin on vedenkestävä IPX7-luokituksen mukaisesti. Optimoi kaiuttimen äänentoiston juhlapaikan mukaan sisä- ja ulkotoistotilan kytkimellä, jolla saat laajan äänikuvan vahvalla bassolla ja pitkällä soittoajalla. Jos vastaan tulee tila, jota ei yksi Boombox täyttäisi, yhdistä kaiuttimeen mikä tahansa JBL Connect+ -kaiutin yhdellä napinpainalluksella.

Basso, joka kääntää päät

Boombox kiinnittää katseen. Ei vain uhkealla ulkonäöllään, vaan myös syvällä bassollaan. Langattomassa kaiuttimessa on neljä aktiivista kaiutinelementtiä ja kaksi JBL-bassosäteilijää. Ne tekevät JBL Boomboxin äänikuvasta laajan ja bassotoistosta niin iskevän, jonka kuulee ja jopa näkee.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino

Korkeus
254.5 mm
Leveys
495 mm
Syvyys
195.5 mm
Paino
5250 g

Akku

Akkukapasiteetti
20000
Akun ominaisuudet
Yhdellä latauksella jopa 24 tuntia musiikinkuuntelua

Yhteydet ja liitettävyys

Bluetooth
4.2

Yhteensopivuus

Liittimet
2 kpl USB-liittimiä, 3.5 mm kuulokeliitin

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Kaiutinelementit: 2 kpl 4” bassolementtiä, 2 kpl 20 mm:n diskanttielementtiä, taajuusvaste: 50 Hz – 20 kHz, häiriöetäisyys: 80 dB
Myyntipaketin sisältö
Boombox langaton kaiutin, virtalähde, virtakaapeli
Tuotemerkki
JBL
Valmistajan takuu
24 kk
Vedenkestävyys
kyllä
Valmistajan tuotekoodi
JBLBOOMBOXBLKEU
EAN-koodi
6925281927430
Kestävyyden lisätiedot
Vedenkestävä IPX7-luokituksen mukaisesti (kestää upotuksen 1 metrin syvyyteen 30 minuutiksi)
  • 9,68 €/kk 36 kk
  • 14,52 €/kk 24 kk
  • 29,04 €/kk 12 kk