Ideal of Sweden Mayfair Clutch -lompakko iPhone XS Max -puhelimelle

Mannermaista tyyliä. iDeal of Sweden -lompakkokotelo täydentää ja suojaa Apple iPhone -puhelintasi. Kotelossa tilaa kolikoille ja luottokorteille.

Mayfair Clutch sopii arkeen ja juhlaan

Mayfair Clutch on saanut inspiraationsa Lontoon muodikkaasta Mayfair-alueesta. Mayfair Clutch -lompakkokotelo vangitsee alueen eleganssin ja tyylin. Siinä on klassisten käsilaukkujen henkeä ja irrotettava rannenauha, joten Mayfair Clutch sopii tyylisi niin toimistolla kuin kaupungin yössä.

Lompakkokotelo Apple iPhone X/XS -puhelimelle

iDeal of Sweden Mayfair Clutch -lompakkokotelo sopii täydellisesti Apple iPhone X:lle ja Apple iPhone XS:lle. Kotelon kolmeen korttitaskuun mahtuu jopa kuusi pankki- ja luottokorttia, siinä on myös isompi lisätasku kolikoille ja seteleille. Ylellinen ja pehmeä mikrokuituvuori suojaa puhelintasi naarmuilta. Mayfair Clutch -kotelon hillitty magneettinen nappilukko on turvallisempi kuin tavallinen magneettilukko ja sulavampi kuin nappilukko.

Palkittua skandinaavista tyyliä

Ruotsalainen design on aina muodissa. Käsintehty iDeal of Swedenin Mayfair Clutch -lompakkokotelo on valmistettu laadukkaista ja ympäristöystävällisistä materiaaleista. Mukana saat korkealaatuisen kotelon, joten nappaa iPhonesi mukaan kun et tarvitse koko Clutchia. Voit korvata kotelon muilla iDeal of Sweden -magneettikuorilla, jolloin sekoitat ja yhdistelet kuoria sekä lompakkokoteloita tyylisi mukaan. Ei siis ihme, että iDeal of Sweden on voittanut Ruotsin Muotoilupalkinnon.

Tekniset tiedot

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus
Apple iPhone XS Max

Muut tiedot

Myyntipaketin sisältö
Ideal of Sweden Mayfair Clutch -lompakko iPhone XS Max -puhelimelle
Tuotemerkki
IDeal of Sweden
Valmistajan takuu
12 kk
Valmistajan tuotekoodi
IDMC-I1865-01
EAN-koodi
7340168703690
  • 1,08 €/kk 36 kk
  • 1,62 €/kk 24 kk
  • 3,24 €/kk 12 kk