Ideal of Sweden Mayfair Clutch -lompakko iPhone X/XS -puhelimelle, Pink

Mannermaista tyyliä. iDeal of Sweden -lompakkokotelo täydentää ja suojaa Apple iPhone -puhelintasi. Kotelossa tilaa kolikoille ja luottokorteille.

Mayfair Clutch sopii arkeen ja juhlaan

Mayfair Clutch on saanut inspiraationsa Lontoon muodikkaasta Mayfair-alueesta. Mayfair Clutch -lompakkokotelo vangitsee alueen eleganssin ja tyylin. Siinä on klassisten käsilaukkujen henkeä ja irrotettava rannenauha, joten Mayfair Clutch sopii tyylisi niin toimistolla kuin kaupungin yössä.

Lompakkokotelo Apple iPhone X/XS -puhelimelle

iDeal of Sweden Mayfair Clutch -lompakkokotelo sopii täydellisesti Apple iPhone X:lle ja Apple iPhone XS:lle. Kotelon kolmeen korttitaskuun mahtuu jopa kuusi pankki- ja luottokorttia, siinä on myös isompi lisätasku kolikoille ja seteleille. Ylellinen ja pehmeä mikrokuituvuori suojaa puhelintasi naarmuilta. Mayfair Clutch -kotelon hillitty magneettinen nappilukko on turvallisempi kuin tavallinen magneettilukko ja sulavampi kuin nappilukko.

Palkittua skandinaavista tyyliä

Ruotsalainen design on aina muodissa. Käsintehty iDeal of Swedenin Mayfair Clutch -lompakkokotelo on valmistettu laadukkaista ja ympäristöystävällisistä materiaaleista. Mukana saat korkealaatuisen kotelon, joten nappaa iPhonesi mukaan kun et tarvitse koko Clutchia. Voit korvata kotelon muilla iDeal of Sweden -magneettikuorilla, jolloin sekoitat ja yhdistelet kuoria sekä lompakkokoteloita tyylisi mukaan. Ei siis ihme, että iDeal of Sweden on voittanut Ruotsin Muotoilupalkinnon.

Tekniset tiedot

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus
Apple iPhone X ja Apple iPhone XS

Muut tiedot

Myyntipaketin sisältö
Ideal of Sweden Mayfair Clutch -lompakko iPhone X/XS -puhelimelle
Tuotemerkki
IDeal of Sweden
Valmistajan takuu
12 kk
Valmistajan tuotekoodi
IDMC-I8-51
EAN-koodi
7350068392573
  • 1,08 €/kk 36 kk
  • 1,62 €/kk 24 kk
  • 3,24 €/kk 12 kk