Huawei Watch GT -älykello, Musta (silikoniranneke)

Huawei Watch GT -älykellolla seuraat liikuntaa ja hyvinvointiasi. Kellossa yhdistyy klassinen urheilukellon design ja viimeisin älykelloteknologia. Mittaa sykkeesi ranteesta, analysoi suoritustasi AMOLED-kosketusnäytöltä ja yhdellä latauksella jopa kahden viikon akkukesto.

Huawei Watch GT -älykellossa jopa 2 viikon akkukesto

Huawei Watch GT vastaa älykellojen suurimpaan haasteeseen: akun kestoon. Huawei Watch GT:n innovatiivinen teknologia optimoi virrankäyttöä ja akku kestää jatkuvalla sykkeenmittauksella jopa 14 päivää. Jos et käytä jatkuvaa sykemittausta, akku kestää peräti kuukauden, ja saat ilmoitukset puheluista sekä viesteistä.

Kevyt, kaunis ja kestävä

Kirkasta 1,39 tuuman AMOLED-kosketusnäyttöä on mukava käyttää. Älykellon runko on valmistettu likaa ja sormenjälkiä hylkivästä ruostumattomasta teräksestä ja rannekkeesta on kaksi vaihtoehtoa: sporttinen silikoniranneke ja klassisen tyylikäs nahkaranneke.

Aktiivisuuttasi analysoi suomalainen teknologia

Huawei Watch GT on aina mukanasi oleva Personal Trainer ja valmentaja. Suomalaisen Firstbeatin kanssa yhteistyössä kehitetty analytiikka seuraa monipuolisesti hyvinvointiasi, aktiivisuuttasi ja liikuntasuoritustasi. Kello tukee useita urheilulajeja: juokse, pyöräile, kiipeile tai harrasta sisälajeja. Vedenkestävyyden (ATM 5) ansiosta Huawei Watch GT sopii myös avovesiuintiin.

Tarkka paikannus minne menetkin

Tämän kellon kanssa ei hevillä eksy. Huawei Watch GT tukee kolmea satelliittipaikannusta. GPS, GLONASS ja Galileo pitävät huolen, että paikannus on nopeaa ja tarkkaa. Huawei Watch GT on täydellinen vaelluskumppani, sillä barometrin, kompassin, korkeusmittauksen sekä 3D-etäisyysmittauksen ansiosta sijaintisi on tarkka pitkillä ja korkeilla vuoristoreiteillä.

Huawei Watch GT seuraa sykettäsi ja unenlaatua

Uuden TruSeen 3.0 -teknologian, kellon muotoilun ja tekoälyalgoritmin ansiosta Huawei Watch GT:n sykkeen reaaliaikainen mittaus on erittäin tarkkaa. Sykettä on helppo seurata ja optimoida kesken urheilusuorituksen. Watch GT on seuranasi myös yöllä, sillä Harvardin yliopiston kanssa yhteistyössä kehitetty unenseurantaohjelma Huawei TruSleep 2.0 seuraa unenlaatuasi ja tunnistaa mahdolliset uniongelmat. Voit nukkua yösi rauhassa.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino

Korkeus
46.5 mm
Leveys
46.5 mm
Syvyys
10.6 mm
Paino
46 g

Näyttö

Näytön koko
1.39"
Näytön resoluutio
454 x 454 (326 ppi)
Näytön ominaisuudet
AMOLED-värinäyttö

Akku

Akkukapasiteetti
420
Akun ominaisuudet
Valmiusaika sykemittauksella: noin 14 päivää. Valmiusaika ilman sykemittausta: noin 30 päivää. Latausaika noin 2 tuntia.

Yhteydet ja liitettävyys

Bluetooth
4.1

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus
Android 4.4 tai uudempi. iOS 9.0 tai uudempi.

Kartat ja navigointi

Navigointi
GPS, GLONASS, Galileo

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Rannekkeen leveys 22 mm. Rannekkeet sopivat 140-210 mm paksuiseen ranteeseen.
Myyntipaketin sisältö
Huawei Watch GT -älykello, magneettinen latausalusta, latauskaapeli, pika-aloitusopas
Tuotemerkki
Huawei
Valmistajan takuu
24 kk
Vedenkestävyys
kyllä
Valmistajan tuotekoodi
55023259
EAN-koodi
6901443262960
Kestävyyden lisätiedot
Vedenkestyys: 5 ATM (50 metrin syvyyteen)
  • 2,74 €/kk 36 kk
  • 4,11 €/kk 24 kk
  • 8,22 €/kk 12 kk