Huawei Smart Scale AH100 -älyvaaka, Valkoinen

Huawei Smart Scale on tyylikäs Bluetooth-vaaka. Mittaa mm. painon, rasvaprosentin, painoindeksin, massan ja toimii henkilökohtaisena personal trainerina.

Yhdellä punnituksella jopa 9 mittaustulosta

Karkaistusta lasista valmistettu Huawei Smart Scale AH100 -älyvaaka tarjoaa kattavan käsityksen kunnostasi. Älyvaaka mittaa yhdellä kerralla jopa yhdeksän eri mittaustulosta: painon, BMR-perusaineenvaihdunnan, BMI-painoindeksin, kehon neste- ja rasvaprosentin, luu- ja lihasmassan, proteiinit sekä sisäelinten rasvan. Vaaka ilmoittaa tulokset kattavassa terveysraportissa. Smart Scale -älyvaaka tuntee sinut paremmin kuin puolisosi.

Huipputyylikäs Huawei Smart Scale -älyvaaka

Puhtaanvalkoisessa Huawei Smart Scale AH100 -älyvaa’assa on tyylikäs design. Piilotettu LED-näyttö herää heti kun astut vaa’alle. Helppokäyttöinen älyvaaka tunnistaa automaattisesti jopa 10 eri käyttäjää. Huipputyylikäs vaaka on alle 2 cm ohut, mutta sitä ei tarvitse siivota kaapin alle. Ja jos haluat pysyä offlinena, vaa’an näyttö ilmoittaa painon myös ilman puhelinta tai tablettia.

Android- ja iOS-yhteensopiva Bluetooth-vaaka

Voit ladata omat tietosi vaakaan Bluetooth-yhteyden avulla. Mobiilisovelluksen avulla vaaka tarjoaa kattavan terveysraportin ja räätälöidyt terveyssuositukset. Huawei Smart Scale -älyvaaka toimii siis uskollisena personal trainer -kuntovalmentajanasi. Bluetooth 4.1 -yhteensopiva älyvaaka on Android- ja iOS-yhteensopiva.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino

Korkeus
300 mm
Leveys
300 mm
Syvyys
18.7 mm
Paino
1850 g

Näyttö

Näytön ominaisuudet
LED-näyttö

Akku

Akun ominaisuudet
4 kpl AAA-paristoja. Valmiusaika 12 kuukautta.

Yhteydet ja liitettävyys

Bluetooth
4.1

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus
Android- ja iOS-yhteensopiva

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Yhdellä mittauksella yhdeksän kehonkoostumusanalyysiä: paino, rasvaprosentti, nesteprosentti, painoindeksi (BMI), perusaineenvaihdunta (BMR), lihasmassa, luumassa, viskeraalirasva eli sisäelinten rasva, kehon proteiinit
Myyntipaketin sisältö
Älyvaaka ja käyttöopas
Tuotemerkki
Huawei
Valmistajan takuu
24 kk
Valmistajan tuotekoodi
02452542
EAN-koodi
6901443198375
  • 2,18 €/kk 36 kk
  • 3,27 €/kk 24 kk
  • 6,54 €/kk 12 kk