Huawei FreeBuds Lite langattomat nappikuulokkeet, Valkoinen

Huawei FreeBuds Lite langattomat nappikuulokkeet ovat ergonomisesti muotoillut. Ne istuvat miellyttävästi korviisi ja pysyvät paikallaan treeneissä sekä lenkillä. Ohjaa musiikkia ja vastaa puheluihin napauttamalla kuulokkeita kahdesti. Latauskotelon ansiosta musiikinkuuntelua jopa 12 tuntia.

Roiskeenkestävät Huawei FreeBuds Lite -kuulokkeet

Langattomat Huawei FreeBuds Lite -nappikuulokkeet ovat hakeneet inspiraationsa golfmailan muodosta. Hengittävät nappikuulokkeet istuvat korviisi tukevasti, joten ne sopivat aktiiviseen elämäntyylin ja pysyvät paikallaan jopa lenkillä. Roiskeenkestävät FreeBuds Lite -nappikuulokkeet eivät hätkähdä edes äkillistä sadekuuroa.

Musiikkia kellon ympäri

Avaa latauskotelo ja kuulokkeet ovat valmiina. Huawei FreeBuds Lite -kuulokkeet soivat yhtä soittoa kolme tuntia ja latauskotelon kanssa ne soivat 12 tuntia. Kuulokkeet tunnistavat milloin ne ovat korvissasi. Kun otat kuulokkeen pois korvasta, musiikintoisto lakkaa etkä missaa biittiäkään. Huawei FreeBuds Lite -kuulokkeet tarjoavat kokoonsa nähden uskomattoman äänentoiston. Koe tuhti basso ja kirkkaat diskantit.

Ohjaa musiikkia ja vastaa puheluun kaksoisnapautuksella

Huawei FreeBuds Lite -kuulokkeilla ohjaat musiikkia, vastaat puheluihin ja käytät puhelimesi äänikomentoja vain kaksoisnapauttamalla kuuloketta. Kummassakin kuulokkeessa on ympäristön melunpoisto, joten FreeBuds Lite -nappikuulokkeilla soitat kristallinkirkkaat puhelelut vaikka keskellä keskikaupungin liikenneruuhkaa.

Tekniset tiedot

Akku

Akun ominaisuudet
Yhdellä latauksella 3 tuntia musiikinkuuntelua, 12 tuntia musiikinkuuntelua latauskotelolla. Kuulokkeiden latausaika 1 tunti.

Yhteydet ja liitettävyys

Bluetooth
4.2
USB-standardi
micro-USB v2.0

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Kuuloke-elementin koko: 7 mm
Myyntipaketin sisältö
Huawei FreeBuds Lite -kuulokkeet, latauskotelo, MicroUSB-latausjohto, 3 paria erikokoisia korvasovitteita.
Tuotemerkki
Huawei
Valmistajan tuotekoodi
55030713
EAN-koodi
6901443279012
  • 1,36 €/kk 36 kk
  • 2,04 €/kk 24 kk
  • 4,08 €/kk 12 kk