Honor FlyPods Lite langattomat nappikuulokkeet, Musta

Vapauta itsesi kuulokejohdoista. Langattomilla Honor FlyPods Lite -kuulokkeilla ohjaat musiikkia ja vastaat puheluihin. Jopa 12 tuntia toistoaikaa.

Täysin langattomat Honor FlyPods Lite -nappikuulokkeet

Honor FlyPods Lite on todellinen langaton Bluetooth-kuuloke. Kuulokkeilla ohjaat musiikkia ja vastaat puheluihin kaksoisnapautuksella. Vapauta itsesi kuulokejohdoista ja koe vapaus kuunnellessasi musiikkia.

Ohjaa musiikkia ja vastaa puheluihin kaksoisnapautuksella

Sisäänrakennettu G-anturi yksinkertaistaa jokaisen toiminnon tyylikkääksi ja yksinkertaiseksi kaksoisnapautukseksi. Aktivoi ääniavustaja kaksoisnapauttamalla vasenta kuuloketta. Vastaa ja lopeta puhelut kaksoisnapauttamalla kumpaa tahansa kuuloketta. Honor FlyPods Lite -kuulokkeiden infrapuna-anturi tunnistaa, milloin kuulokkeet ovat korvissasi ja milloin otat ne pois.

Uppoudu keskelle HD-äänentoistoa

Yksinkertainen ja ja tyylikäs muotoiltu tarjoaa vain parasta musiikkikokemusta. Kummankin Honor FlyPods Lite -kuulokkeen kaksoismikrofonit tehostavat ympäristön melun vaimennusta. Vasen ja oikea FlyPods-kuuloke erottavat vasemman ja oikean kanavan langattoman erotuksen. Lopputuloksena huippuluokan stereoääni ja uskomaton kuuntelukokemus.

Istuvat korviin ja takaavat jopa 12 tuntia musiikin kuuntelua

Ergonominen in-ear-muotoilu ja vaihdettavat korvasovitteet takaavat istuvuuden sekä käyttömukavuuden. Yhdessä latauskotelon kanssa Honor FlyPods Lite -kuulokkeet soivat jopa 12 tuntia. Veden- ja hienkestävät FlyPods Lite -nappikuulokkeet eivät hätkähdä edes treenejä tai sadepäivää

Tekniset tiedot

Akku

Akun ominaisuudet
Yhdellä latauksella 3 tuntia musiikin kuuntelua, 12 tuntia yhdessä latauskotelon kanssa. 15 minuutin latauksella musiikin kuuntelua 90 minuuttia.

Yhteydet ja liitettävyys

Bluetooth
Kyllä

Muut tiedot

Myyntipaketin sisältö
Honor FlyPods Lite -nappikuulokkeet, 3 paria korvasovittimia (S, M, L), latauskotelo ja latausjohto
Tuotemerkki
Honor
Valmistajan takuu
24 kk
Vedenkestävyys
kyllä
Valmistajan tuotekoodi
55030655
EAN-koodi
6901443274239
Pölynkestävyys
kyllä
Valmistajan tuotesivu
https://www.hihonor.com/fi/products/accessories/honor-flypods-lite/
Kestävyyden lisätiedot
Pölyn-, hien- ja roiskeenkestävät IP54-luokituksen mukaisesti.
  • 2,18 €/kk 36 kk
  • 3,27 €/kk 24 kk
  • 6,54 €/kk 12 kk