Honor Band 5 -aktiivisuusranneke, Pinkki

Honor Band 5 -aktiivisuusranneke mittaa sykettäsi kellon ympäri, tarjoten monipuolista dataa ja suosituksia kunnon sekä unen laadun kehittämiseen.

Kookas AMOLED-kosketusnäyttö vaihdettavilla kellotauluilla

Kookas, kirkas ja värikäs 0,95 tuuman AMOLED-kosketusnäyttö tekee treenidatan ja puhelimeen saapuvien viestien tarkistamisesta selkeää jopa nopeatempoisen harjoittelun aikana. Vaihdettavien kellotaulujen avulla näytön ilme on kätevästi vaihdettavissa tilanteen mukaan. Android-laitteille saatavilla oleva Watch Face Store -kauppa tarjoaa myös ladattavaksi vielä enemmän vaihtoehtoja.

Tarkka sykkeenmittaus kellon ympäri

Rannekkeen infrapunateknologiaan pohjautuva TruSeen 3.0 -sykemittari pysyy pulssillasi pitkin päivää huomaamattoman miellyttävästi. Tekoälyalgoritmien ansiosta saat tarkat mittaustulokset päivän liikkumisista ja unen laadusta. Mittausten perusteella ranneke antaa suosituksia hyvinvointisi tehostamiseen.

Vedenkestävä Honor Band 5 -aktiivisuusranneke

50 metrin syvyyteen asti vesitiivis Honor Band 5 -aktiivisuusranneke sisältää erilaisten juoksu-, kävely- ja pyöräilytilojen lisäksi monipuoliset valmiudet kuntouintiin. Rannekkeen kuusiakselinen anturi tunnistaa yleisimmät uintitekniikat ja kirjaa niiden pohjalta niin nopeuden, etäisyyden sekä kalorit. Vedenpitävyytensä turvin rannekkeen kanssa voi myös huoletta ottaa suihkun treenin jälkeen.

Tekniset tiedot

Näyttö

Näytön koko
0.95"
Näytön ominaisuudet
AMOLED Full Color -kosketusnäyttö, pikselitiheys 282 ppi, 2.5D-näyttölasi

Akku

Akun ominaisuudet
Akun kesto valmiustilassa jopa 14 päivää (Sykemittauksen, sekä automaattisen näytön herätyksen ollessa pois käytöstä)

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
TruSeen 3.0 -sykemittari, TruSleep unisykkeen ja hengitykset mittaus, 10 erilaista fitness-tilaa, 4 yleisintä uintivetoa tunnistava 6-akselinen anturi, kielivaihtoehdoissa suomi, ruotsi sekä useita muita, vaihdettavat kellotaulut (edellyttää pääsyn Watch Face Store -kauppaan, joka on saatavilla vain Androidille), puhelimen viestimuistukset, puhelimen paikannus, valokuvaus etäyhteydellä (edellyttää puhelimen, jossa EMUI 8.1 -käyttöjärjestelmä tai uudempi)
Tuotemerkki
Honor
Vedenkestävyys
kyllä
Valmistajan tuotekoodi
55024141
EAN-koodi
6901443310555
Kestävyyden lisätiedot
Vedenpitävä 50 metriin asti (ISO-standardi 22810:2010)
  • 1,08 €/kk 36 kk
  • 1,62 €/kk 24 kk
  • 3,24 €/kk 12 kk