Harman Kardon Soho langattomat kuulokkeet, Musta

Harman Kardon Soho langattomien kuulokkeiden rakenne on kannettava ja kevyt. Tikattu nahka, ruostumaton teräs ja ajaton muotoilu tarjoaa parasta Bluetooth-äänentoistoa 30 mm:n kuuloke-elementtien ja neo-muuntimien ansiosta. Ohjaa musiikkia korvakuppiin integroiduilla kosketussäätimillä.

Hienostuneet Harman Kardon Soho -kuulokkeet

Langattomat Harman Kardon Soho -kuulokkeet tarjoavat hienostuneen ensiluokkaisen äänentoiston, josta Harman Kardon tunnetaan. Bluetooth-kuulokkeiden kätevä rakenne ja tyylikäs ulkoasu kertovat ensiluokkaisen ammattimaisesta suunnittelusta ja valmistuksesta.

Langatonta vapautta

Bluetooth-tekniikka ja NFC mahdollistavat helpon laiteparin yhdistämisen ja tarjoavat langattoman vapauden. Lisätään tähän vielä korvakuppiin integroitujen säätimien nerokkuus, joita ohjaat kosketuksellasi. Harman Kardon Soho -kuulokkeet istuvat miellyttävästi korvillesi ja kuulokkeet taittuvat pieneen tilaan. Kätevällä kantopussilla kannat niitä turvallisesti mukanasi.

Upeasointinen Harman Kardon -äänitekniikka

Harman Kardon on tunnettu akustisesta tarkkuudestaan ja Harman Kardon Soho -kuulokkeet jatkavat tätä perinnettä. 30 mm:n elementit ja neo-muuntimet tarjoavat hienostuneen äänenlaadun kaikilla taajuuksilla. Ja jos kuulokkeiden akkuvirta loppuu, kuulokekaapelilla musiikin kuuntelu jatkuu.

Laadukkaat materiaalit parantavat äänenlaatua ja käyttömukavuutta

Harman Kardon Soho -kuulokkeissa on käytetty vain hienointa käsityötaitoa ja parhaita materiaaleja. Tyylikkäässä ja huomiota herättävässä designissa yhdistyy ruostumaton teräsrunko ja ensiluokkainen tikattu nahka. Materiaalit parantavat äänenlaatua ja käyttömukavuutta, ja saavat sinut näyttämään yhtä hyvälle kuin sinusta tuntuu.

Tekniset tiedot

Yhteydet ja liitettävyys

Bluetooth
Kyllä

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Taajuusvaste 20 Hz – 20 kHz, Impedanssi: 32 ohmia, Tehonkesto 30 mW.
Myyntipaketin sisältö
Harman Kardon Soho -langattomat kuulokkeet, kantopussi, 1,2 metrin kuulokejohto, USB-latauskaapeli
Tuotemerkki
Harman Kardon
Valmistajan takuu
24 kk
Valmistajan tuotekoodi
HKSOHOBTBLK
Valmistajan tuotesivu
https://fi.harmanaudio.com/on-ear-headphones/SOHO+WIRELESS.html?cgid=on-ear-headphones&dwvar_SOHO%20WIRELESS_color=Black-GLOBAL-Current
  • 2,46 €/kk 36 kk
  • 3,69 €/kk 24 kk
  • 7,38 €/kk 12 kk