Garmin Vivosmart 4 -aktiivisuusranneke, L, Musta

Garmin Vivosmart 4 -aktiivisuusranneke sisältää kattavasti toimintoja, joilla pidät aktiivisuuttasi yllä: rannesykemittaus, unenseuranta ja koko päivän stressimittaus. Mukana vielä maksimaalinen hapenottokyky sekä Body Battery -energianseuranta. Yhdellä latauksella jopa 7 päivän akkukesto.

Tyylikäs Garmin Vivosmart 4 seuraa aktiivisuuttasi

Garmin Vivosmart 4 -aktiivisuusranneke täydentää tyyliäsi samalla kun parannat kuntoasi. Ohut ja minimalistinen ranneke seuraa monipuolisesti aktiivisuuttasi ja edistää samalla terveellistä elämäntapaa. Seuraa suorituksiasi kun kävelet, juokset, voimaharjoittelet, joogaat tai uit altaassa. Se sopii ranteeseen, jonka ympärysmitta on 148-215 mm.

Edistyksellinen unen seuranta

Ranteessa olevalla pulssioksimetrillä arvioit veren happisaturaation nukkuessasi tai milloin tahansa. Garmin Vivosmart 4 seuraa untasi, mitaten mm. syvän unen ja REM-unen vaiheet sekä liikkeitäsi yön aikana. Vivosmartin kerää tietoa siitä, miten nukut ja voit seurata unitilastojasi Garmin Connect Mobile -sovelluksessa.

Garmin Vivosmart 4 optimoi treenisi

Aktiivisuusranneke mittaa myös sykkeen suoraan ranteesta ja sisältää työkaluja, joiden avulla mittaat mahdollisen stressitasosi, rentoutumisen sekä maksimaalisen hapenottokyvyn. Body Battery -energiaseuranta analysoi sykevälivaihtelua kehosi vireystason määrittämiseen. Se kertoo, milloin on paras hetki treenata ja milloin taas kannattaa levätä.

Vesitiivis Garmin Vivosmart 4

Garmin Vivosmart 4 tsemppaa sinua harjoittelussasi. Rannesykemittari pysyy pulssillasi ilman erillistä sykevyötä ja VO2 max -arvio on erinomainen tapa mitata aerobista kuntoa. Mitä korkeampi arvo, sen parempi kunto. Lisäksi Vivosmart ilmoittaa huomaamattomasti värinällä, milloin saat puhelun, viestin tai puhelimen ilmoituksen. Vesitiiviin aktiivisuusrannekkeen kanssa voit lähteä vaikka uimaan.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino

Paino
17.1 g

Näyttö

Näytön resoluutio
82 x 128 pikseliä
Näytön ominaisuudet
OLED-kosketusnäytön koko 6,6 x 17,7 mm

Akku

Akun ominaisuudet
Akkukesto jopa 7 päivää

Yhteydet ja liitettävyys

Bluetooth
Kyllä

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus
Android ja iOS

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Rannekkeen ympärysmitta 148-215 mm
Myyntipaketin sisältö
Garmin Vivosmart 4 -aktiivisuusranneke, lataus- ja datakaapeli, oppaat
Tuotemerkki
Garmin
Valmistajan takuu
24 kk
Vedenkestävyys
kyllä
Valmistajan tuotekoodi
010-01995-03
EAN-koodi
753759205157
Valmistajan tuotesivu
https://buy.garmin.com/fi-FI/FI/p/605739/pn/010-01995-00
Kestävyyden lisätiedot
Sopii uintiin
  • 2,74 €/kk 36 kk
  • 4,11 €/kk 24 kk
  • 8,22 €/kk 12 kk