Garmin Vivomove HR hybridiälykello, S/M, Musta-ruusukulta

Garmin Vivomove HR -hybridiälykellossa yhdistyy muodikkuus ja fitness. Klassista viisarinäyttöä täydentää monipuolinen kosketusnäyttö, josta näet sykkeesi, viestit sekä ilmoitukset. Vesitiivis Vivomove HR -älykello seuraa kuntotasoasi, kalorinkulutustasi sekä hyvinvointiasi koko päivän.

Klassinen ja moderni Garmin Vivomove HR -älykello

Tyylikkäässä Garmin Vivomove HR -hybridiälykellossa on klassiset kellon viisarit ja kristallilinssillä varustettu moderni kosketusnäyttö. Näyttö tulee esiin, kun ranteesi kääntyy kelloa vilkaistaessa. Kun käytät kosketusnäyttöä, viisarit siirtyvät pois tieltä ja siirtyvät takaisin oikeaan aikaan, kun olet valmis.

Rannesykemittaus pysyy pulssillasi koko päivän

Älä tee kompromissia hyvinvoinnin ja muodin välillä. Huipputyylikäs Garmin Vivomove HR seuraa sykettäsi suoraan ranteestasi. Se laskee askeleesi ja tarkkailee untasi. Se laskee kulutetut kalorit ja arvioi kuntoilusi tehon. Yhdellä latauksella Vivomove HR:n akku kestää älytilassa 5 päivää ja peräti pari viikkoa kellotilassa.

Garmin Vivomove HR -älykello pitää kirjaa kuntoilustasi

Vivomove HR mittaa kuljetun matkan ja seuraa kuntotasostasi VO2 Max- ja Fitness Age -toimintojen avulla. Move IQ -toiminon ansiosta ajanottoa ei tarvitse käynnistää tai pysäyttää, sillä vesitiivis Garmin Vivomove HR -kello tunnistaa, kun lähdet juoksu- tai kävelylenkille, aloitat voimaharjoittelun tai cardio-treenit. Kello mittaa fyysisen ikäsi, jota pienennät kovalla työllä ja säännöllisellä harjoittelulla.

Täydellinen treenikumppani ohueen ranteeseen

Viestit ja ilmoitukset eivät jää huomioimatta, kun Garmin Vivomove HR on ranteessasi. Voit myös hallita musiikkia suoraan kellosi avulla. Älykello seuraa stressitasoasi. Jos stressi nousee päivän aikana, se kehottaa sinua pitämään tauon ja siten ehkäisee päänsärkyä tai muita fyysisiä oireita. Helposti vaihdettavien rannekkeiden avulla Garmin Vivomove HR sopii tyyliisi aina. Kellon mukana tuleva ranneke sopii 107-177 mm:n ranteeseen.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino

Korkeus
11.6 mm
Leveys
43 mm
Syvyys
43 mm
Paino
40.8 g

Näyttö

Näytön resoluutio
64 x 128 pikseliä
Näytön ominaisuudet
OLED-näytön koko 0,38” x 0,76”

Akku

Akun ominaisuudet
Akkukesto 120 tuntia tai ilman älytoimintoa jopa 2 viikkoa

Yhteydet ja liitettävyys

Bluetooth
Kyllä

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus
Android ja iOS

Muut tiedot

Myyntipaketin sisältö
Garmin Vivomove HR -kello, silikonihihna (sopii 107 – 177 mm:n ranteeseen), latauskaapeli
Tuotemerkki
Garmin
Valmistajan takuu
24 kk
Vedenkestävyys
kyllä
Valmistajan tuotekoodi
010-01850-06
Valmistajan tuotesivu
https://buy.garmin.com/fi-FI/FI/p/583562/pn/010-01850-01
Kestävyyden lisätiedot
Vedenkestävä 5 ATM -luokituksen mukaisesti, kestää roiskeet ja vesisateen, sopii uintiin, sukeltamiseen veteen, snorkkelisukellukseen.
  • 5,52 €/kk 36 kk
  • 8,28 €/kk 24 kk
  • 16,56 €/kk 12 kk