Garmin Vivoactive 3 GPS-älykello, Musta

Garmin Vivoactive 3 GPS -älykello taltioi liikuntasuorituksesi, sykkeen ranteesta ja pitää sinut GPS:n avulla kartalla. Mukana yli 15 esiasennettua urheilusovellusta ja lataa lisää sovelluksia Connect IQ -palvelusta. Vivoactive 3:ssa on myös Garmin Pay -lähimaksu, joten maksa ostoksesi kellolla.

Vivoactive 3 on erinomainen treenikaveri

Garmin Vivoactive 3 tukee aktiivista elämääsi, mitä ikinä harrastatkin. Sisäänrakennetun GPS:n avulla tallennat ulkoiluusi liittyviä tietoja, kuten matkaa, tahtiasi sekä sijaintiasi. Luo omia juoksu-, pyöräily-, kardio- tai voimaharjoituksia ja lataa ne kelloosi. Vivoactive 3 seuraa harjoituksiasi ja pitää lukua toistoista, sarjoista sekä lepoajastasi.

Harrasta monipuolisesti kaikkia lajeja

Yli 15 esiladatun urheilusovelluksen joukosta löydät itsellesi sopivan tavan pysyä aktiivisena. Maistuisiko pyörälenkki, joogatunti, kierros golfia vai kokeillaanko suppailua? Garmin Vivoactive 3 seuraa GPS:n avulla suoritustasi ilman puhelinyhteyttä. Vivoactive 3:n rannesykemittaus arvioi maksimaalista hapenottokykyäsi (VO2 max) ja analysoi sykevaihteluita, joten se seuraa myös mahdollista stressitasoasi.

Vesitiivis Garmin Vivoactive 3

Käytä Garmin Vivoactive 3 -kelloa ulkona säässä kuin säässä. Se kestää uinnin ja suihkun. Garmin Chroma Display -näyttö on selkeä ja kirkas suorassa auringonpaisteessa. Side Swipe -käyttöliittymällä selaat valikkoja ja vaihdat sovelluksesta toiseen.

Lataa kelloon lisää sovelluksia

Connect IQ -palvelusta lataat uusia sovelluksia Garmin Vivoactive 3 -kelloon. Palvelusta löydät myös tuhansia erilaisia kellotauluja, joilla muokkaat kellosi ulkonäköä tyyliisi sopivaksi. Vivoactive 3 -kellossa on Garmin Pay -mobiilimaksuvalmius, joten kello on täydellinen kumppani lenkkipoluille ja kauppakeskukseen.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino

Korkeus
11.7 mm
Leveys
43.4 mm
Syvyys
43.4 mm
Paino
43 g

Näyttö

Näytön koko
1.2"
Näytön resoluutio
240 x 240 pikseliä
Näytön ominaisuudet
Auringonpaisteessakin luettava, transflektiivinen MIP (memory-in-pixel) -näyttö

Akku

Akun ominaisuudet
Akkukesto GPS-paikannus päällä 13 tuntia, älytilassa 7 päivää.

Yhteydet ja liitettävyys

Bluetooth
Kyllä

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus
Android ja iOS

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Rannekkeen ympärysmitta 127-204 mm
Myyntipaketin sisältö
Garmin Vivoactive 3 -kello, latauskaapeli, oppaat
Tuotemerkki
Garmin
Valmistajan takuu
24 kk
Vedenkestävyys
kyllä
Valmistajan tuotekoodi
010‐01769‐00
Valmistajan tuotesivu
https://buy.garmin.com/fi-FI/FI/p/571520/pn/010-01769-00
Kestävyyden lisätiedot
Vedenkestävä 5 ATM -luokituksen mukaisesti, kestää roiskeet ja vesisateen, sopii uintiin, sukeltamiseen veteen, snorkkelisukellukseen.
  • 6,62 €/kk 36 kk
  • 9,93 €/kk 24 kk
  • 19,86 €/kk 12 kk