FeiyuTech Vimble 2 -gimbal-kuvanvakaaja, Harmaa

FeiyuTech Vimble 2 -gimbal-kuvanvakaaja on selfiekeppi ja kolmiakselinen gimbal samassa. Kuvaa elokuvamaiset kamera-ajot, upeat timelapse-videot, entistä leveämmät panoraamakuvat sekä tietenkin näyttävät selfiet ja kaverikuvat. Vimble 2 on yhteensopiva kaikkien alle 84 mm leveiden puhelimien kanssa.

Valokuvaajan ykkösvaruste: FeiyuTech Vimble 2 -gimbal-kuvanvakaaja

Kun suhtaudut kuvaukseen vakavasti, on sinulla oltava vakavasti otettavat välineet. FeiyuTech Vimble 2 on gimbal, jonka avulla kuvaat ammattimaiset videot. Kolmiakselinen gimbal vähentää tärinää. Lopputuloksena ovat tasaiset leffamaiset kamera-ajot ja aikaa uhmaavat upeat timelapse-videot.

Vimble 2 ohjaa puhelimesi kameraa

Vimble 2:n 18 cm:n lisävarrella kuvaat näyttävät selfiet ja kaverikuvat. Lataa puhelimeesi Vicool-sovellus ja ohjaat puhelintasi suoraan Vimble 2 -gimbalilla. Klikkaa gimbalin nappia kolmesti ja käännät puhelimen kameran itseesi. Bluetooth-yhteydellä käytät puhelimesi kameraa suoraan gimbalin avulla.

Yli 5 tunnin akkukesto

Vimble 2 seuraa ennalta määrättyjä kohteita. Kohteenseuranta on hyödyllinen ominaisuus, kun kuvattava kohde liikkuu vikkelästi. Kasvojenseurannalla varmistat, että kuvattava henkilö pysyy pääosassa. Yhdellä latauksella FeiyuTech Vimble 2 -gimbalissa riittää virtaa viideksi tunniksi, virransäästötilassa jopa 10 tuntia, ja voit ladata akkua samalla kun kuvaat.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino

Korkeus
323 mm
Leveys
110.5 mm
Syvyys
118 mm
Paino
428 g

Akku

Akun ominaisuudet
Akkukesto yhdellä latauksella 5 tuntia, akun latausaika alle 2 tuntia.

Yhteydet ja liitettävyys

Bluetooth
Kyllä
USB-standardi
micro-USB v2.0

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus
Kaikki puhelimet, joiden leveys on 57-84 mm. Vicool-sovellus: iOS 9.0 tai uudempi. Android 6.0 tai uudempi.

Muut tiedot

Myyntipaketin sisältö
FeiyuTech Vimbal 2 -gimbal, MicroUSB-latauskaapeli, kolmijalka
Tuotemerkki
FeiyuTech
Valmistajan tuotekoodi
381019
  • 2,74 €/kk 36 kk
  • 4,11 €/kk 24 kk
  • 8,22 €/kk 12 kk