DJI Osmo Mobile 2/3 -kuvanvakaajan pöytäteline

DJI Osmo Mobile -kuvanvakaajan pöytätelineellä gimbal-kuvanvakaaja pysyy pystyssä pöydällä ja muulla tasaisella pinnalla. Tukevan ja vakaan pöytätelineen avulla taltioit erikoispitkän time-lapse -videon vaikkapa auringonlaskusta tai striimaat tapahtumasi suoraan nettiin.

Yhteensopiva DJI Osmo Mobile 2 ja DJI Osmo Mobile 3 -kuvanvakaajalle

Kätevä apuväline pitkäkestoisiin kuvauksiin. Pöytätelineen pohjassa on normaali 1/4”:n jalustakierre, eli voit asettaa pöytätelineen myös kuvausjalustan päälle. Kuvanvakaajan pöytäteline on varustettu pikalukolla, joten kiinnität gimbalin telineeseen yhdellä napsauksella nopeasti ja varmasti. Pöytäteline istuu täydellisesti DJI Osmo Mobile 2- ja DJI Osmo Mobile 3 -kuvanvakaajille.

Striimaa puheenvuorosi tai taltioi erityispitkä time-lapse -video

Pöytätelineen avulla kuvaat koko esityksesi. Aseta DJI Osmo Mobile -gimbal pöydälle tai tasaiselle pinnalle. Pistä gimbalista ActiveTrack -kuvaustila päälle ja DJI Osmo Mobile kuvaa ja seuraa sinua koko esityksesi nettiin. Tai kuvaa erityispitkä time-lapse -nopeutusvideo. Aseta gimbal pöytätelineeseen ja vakaa teline sopivaan paikkaan, ja DJI Osmo Mobile 2- tai DJI Osmo Mobile 3 -kuvanvakaaja taltioi jopa 15 tunnin otokset.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino

Korkeus
126 mm
Leveys
90 mm
Syvyys
44 mm
Paino
162 g

Yhteensopivuus

Liittimet
1/4” kameraruuvi
Yhteensopivuus
DJI Osmo Mobile 2- ja DJI Osmo Mobile 3 -kuvanvakaajat

Muut tiedot

Myyntipaketin sisältö
DJI Osmo Mobile 2/3 -kuvanvakaajan pöytäteline, pikaopas
Tuotemerkki
DJI
Valmistajan takuu
24 kk
Valmistajan tuotekoodi
CP.ZM.00000083.01
EAN-koodi
6958265164507

10,00