Takaisin tuotelistaan

 

Tilaa tuotteet nettikaupasta viimeistään 17.12., jotta ne ehtivät pukinkonttiin!
Huom! Koskee vain varastossa olevia tuotteita.

 

DJI Mavic Air Fly More Combo -nelikopteripaketti, Onyx Black

Seikkailut avautuvat. Kokoontaitettavalla DJI Mavic Air -kopterilla kuvaat 32 MP:n panoraamakuvat ja 4K-videot 3-akselisella gimbalilla. Lentoaika 21 minuuttia.

Kokoontaitettava DJI Mavic Air -nelikopteri

Sanovat, että taivas on rajanamme. Miksi tyytyä siihen? Erittäin kannettava ja kokoontaitettava DJI Mavic Air -kopteri taltioi seikkailusi upeista kuvakulmista. Ultrakevyt kopteri sujahtaa reppuusi ja kulkee mukanasi, sillä taitat sen älypuhelimen kokoiseksi. Mutta älä anna kevyen ulkonäön hämätä, sillä DJI Mavic Air pitää sisällään raskaan sarjan huipputeknologiaa

Taltioi 360° panoraamakuvat ja 4K-videot

12 MP:n kamera yhdistää muutamassa sekunnissa 25 valokuvaa yhteen. Lopputuloksena kristallinkirkkaat 32 MP:n 360-asteen pallopanoraamakuvat. Uusitun HDR-algoritmi tallentaa ylivalottuneet sekä tummat alueet ja pienet yksityiskohdat tarkasti. DJI Mavic Air taltioi videot 4K UHD -videot 30 fps 100 Mbps -tarkkuudella ja hidastukset 1080p 120 fps -tarkkuudella. Nelikopterin kameran 3-akselinen mekaaninen gimbal varmistaa tasaiset kamera-ajot, aivan kuten elokuvissa.

Lentää itsenäisesti, kiitos 3D-ympäristötunnistuksen

Valmiina seikkailuihin! Kopteri tarjoaa yhdellä latauksella jopa 21 minuutin lentoajan ja 2 000 metrin kantaman. DJI Mavic Airin kehittynyt Flight Autonomy 2.0 -lennonohjausjärjestelmä, 3D-ympäristön tunnistus sekä seitsemän konenäkökameraa tunnistavat esteet edestä, takaa ja kopterin alta, joten sinä voit keskittyä kuvaamiseen. Mavic Air lukee ympäristöään reaaliaikaisesti ulkona ja sisätiloissa.

Ohjaa DJI Mavic Air -kopteria eleilläsi

DJI Mavic Air -pilottia auttavat eleohjaus ja valmiilla kuvaustiloilla. ActiveTrack seuraa jopa 16 kuvattava kohdetta, joista vain valitset mihin tarkennetaan. Kopteri seuraa kohdettaan juostessa, hypättäessä tai pyöräiltäessä. SmartCapturen avulla nappaat upeat selfiet ja kaverikuvat ilmasta käsin. Tai hyödynnä kopterin QuickShot -kuvaustiloja, joiden avulla Mavic Air kuvaa hätkähdyttävät kamera-ajot, jotka jaat ystävillesi nopeasti DJI GO 4 -sovelluksen avulla.

Mukana muhkea varustepaketti

Aktiivinen kopteripilotti arvostaa lisäakkuja. Nelikopteripaketti sisältää kopterin ja kauko-ohjaimen lisäksi kaksi lisäakkua, tehokkaan lataustelakan, varavirtalähteen, runsaasti lisäpropelleja sekä kätevän kantolaukun. Lisäakkujen avulla moninkertaistat lento- ja kuvausajan.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino

Korkeus
83 mm
Leveys
168 mm
Syvyys
49 mm
Paino
430 g

Kamera

Kamera
12 MP
Etukameran ominaisuudet
1/2.3” CMOS, FOV 85°, f/2.8 aukko, valokuvat max. 4056 x 3040 (4:3), videot max. 4K UHD 3840 x 2160 24/25/30 fps

Muisti

Sisäinen muisti
8 Gt
Tuki muistikortille
microSD

Akku

Akkukapasiteetti
2375
Akun ominaisuudet
Lentoaika 21 minuuttia
Vaihdettava akku
kyllä

Yhteensopivuus

USB OTG -tuki
kyllä
Yhteensopivuus
Android 4.4.0 tai uudempi, iOS 9.0 tai uudempi

Kartat ja navigointi

Navigointi
GPS, Glonass

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Kokoontaitettavaan kauko-ohjaimeen sopii mobiililaite, jonka maksimipituus on 160 mm ja leveys 6,5-8,5 mm. Kopterin kantama 2 000 metriä.
Myyntipaketin sisältö
DJI Mavic Air -kopteri ja propellit, kauko-ohjain ja RC-kaapelit (Lightning, MicroUSB ja USB-C -liittimillä), 3 kpl lentoakkuja, adapteri, latausasema neljälle akulle, latausasema, virtajohto, 8 kpl varapropelleja, 2 kpl kauko-ohjaimen varaohjaussauvaa, suojukset propelleille ja gimbalille, USB-adapteri, kotelo ja olkalaukku, ohjekirja
Tuotemerkki
DJI
Valmistajan takuu
24 kk
Valmistajan tuotekoodi
CP.PT.00000159.01
  • 26,36 €/kk 36 kk
  • 39,54 €/kk 24 kk
  • 79,08 €/kk 12 kk