Takaisin tuotelistaan

 

Tilaa tuotteet nettikaupasta viimeistään 17.12., jotta ne ehtivät pukinkonttiin!
Huom! Koskee vain varastossa olevia tuotteita.

 

DJI Goggles -lasit

DJI Goggles -laseilla näet maailman aivan uudesta näkökulmasta, aivan kun olisit kyydissä. Koe lentämisen vapaus FPV-lasien avulla.

Ota uusi näkökulma lentämiseen

Kopteripilotin ykkösvaruste! DJI Goggles -lasien avulla koet lentämisen aivan kuin olisit kyydissä, vaikka jalat pysyvät tukevasti maanpinnalla. Näillä FPV (First Person View) -laseilla ohjaat myös kopterin kameraa. Kääntäessäsi päätä, kopterin kamera seuraa päänliikkeitäsi. Tätä lähemmäksi kopterilentoa et pääse.

Silmänruokaa Full HD -tarkkuudella

DJI Goggles -laseissa on kaksi ruutua, jotka tarjoavat silmänruokaa kummallekin silmälle teräväpiirtotarkkuudella (1920 x 1080 pikseliä). Ruutujen pikselit on saatu toisiaan ja kuvan viive lasketaan millisekunneissa, joten FPV-lasien videokuva on sulavaa eikä nykimistä havaitse. Lisäksi laseissa on laaja 85° näkökenttä. Katsoessasi maailmaa DJI Goggles -lasien kautta, tuntuu kuin katselisit 261 tuuman 2K-ruutua 3 metrin päästä.

Lennä kopteriasi DJI Goggles -lasit päässä

DJI Goggles -lasit toimivat yksi yhteen DJI:n älykkäiden lentotilojen kanssa. Pistä kopterisi kulkemaan tasaista vauhtia eteenpäin ja ohjaa kameraa sekä kopteriasi päänliikkeilläsi. DJI Goggles -lasien akku kestää jopa 6 tuntia yhdellä latauksella. DJI Mavic- ja DJI Spark-koptereista videokuva siirtyy suoraan langattomasti laseihin, muissa malleissa ohjaimesta HDMI-kaapelin avulla. OcuSync-teknologian avulla liität neljät DJI Goggles -lasit yhteen. Lennätä kopteriasi ja kaverit voivat ihastella maisemia.

Mukavat lasit lennoille, leffaan ja peleihin

Ergonomisesti muotoillut lasit sopivat erinomaisesti päähän, myös heille jotka käyttävät silmälaseja. DJI Goggles -laseilla seuraat kopterilentojasi, joko suorana lähetyksenä tai muistikortille tallennettuna. Lisäksi laseilla saat aivan uuden näkökulman peleihin tai elokuville. FPV-laseissa on sekä microUSB- ja HDMI-liittimet.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino

Korkeus
195 mm
Leveys
155 mm
Syvyys
110 mm
Paino
495 g

Näyttö

Näytön koko
5"
Näytön resoluutio
3840 x 1080
Näytön ominaisuudet
Videon maksimiresoluutio 1080p @30fps, 720p @60fps, 720p @30fps

Muisti

Tuki muistikortille
microSD

Akku

Akkukapasiteetti
9440
Akun ominaisuudet
Käyttöaika noin 6 tuntia yhdellä latauksella
Vaihdettava akku
kyllä

Yhteydet ja liitettävyys

USB-standardi
micro-USB v2.0

Yhteensopivuus

Liittimet
3.5 mm kuulokeliitäntä, HDMI Type-D -liitin

Takuu

Valmistajan lisätakuu
24

Muut tiedot

Myyntipaketin sisältö
DJI Goggles -lasit, päätuki, MicroUSB-kaapeli, HDMI-kaapeli, johtoklipsi, puhdistusliina, laturi, ohjeet
Tuotemerkki
DJI
  • 11,08 €/kk 36 kk
  • 16,62 €/kk 24 kk
  • 33,24 €/kk 12 kk