DJI Care Refresh -turva DJI Mavic Mini -kopterille (12 kk)

DJI Care Refresh on kattava 12 kk:n turva DJI Mavic Mini -kopterille. Rajattomat huoltokerrat ja korvaa rikkoutuneen kopterin. Sisältää kotiinkuljetuksen.

DJI Care Refresh on kopteripilotin tuki ja turva

Ota DJI Care Refresh -turva ennen ensimmäistä lentotuntiasi ja sinulla on lisäturva DJI Mavic Mini -nelikopterille vuodeksi eteenpäin. Lisäturva kattaa normaalissa käytössä tapahtuneet törmäys- tai tippumisvahingot sekä veden aiheuttamat vahingot. Lennä niin paljon kuin haluat, entistä huolettomammin.

Pienellä lisämaksulla saat uuden kopterin rikkoutuneen tilalle

Lisäturva korvaa DJI Mavic Mini -kopterin, jos se on vahingoittunut normaalissa käytössä. DJI Care Refresh -turva on voimassa 12 kuukautta, jonka aikana saat lisämaksua vastaan kaksi uutta nelikopteria kotiin toimitettuna. Ensimmäisen laitteen saat 40 €:n lisämaksulla ja toisen laitteen 49 €:lla.

Ota käyttöösi ennen ensilentoasi

DJI Care Refresh -turva pitää aktivoida 48 tunnin sisällä kopterin käyttöönotosta ja aktivoinnista. Care Refresh on mahdollista aktivoida tämän jälkeenkin, mutta tällöin DJI vaatii mm. yksityiskohtaiset nelikopterin loki- ja lentotiedot. Aktivoi DJI Care Refresh -lisäturva täällä.

Tekniset tiedot

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus
DJI Mavic Mini

Takuu

Valmistajan lisätakuu
Lisätakuun pituus 12 kk

Muut tiedot

Tuotemerkki
DJI
Valmistajan tuotekoodi
CP.QT.00002549.01

44,00