DJI Care Refresh -turva DJI Mavic Air 2 -kopterille (12 kk)

DJI Care Refresh on kattava 12 kk:n turva DJI Mavic Air 2 -kopterille. Rajattomat huoltokerrat. Korvaa rikkoutuneet kopterin kotiin toimitettuna.

DJI Care Refresh on kopteripilotin tuki ja turva

Ota DJI Care Refresh -turva ennen ensimmäistä lentotuntiasi ja sinulla on lisäturva DJI Mavic Air -dronelle vuodeksi eteenpäin. Lisäturva kattaa normaalissa käytössä tapahtuneet törmäys- tai tippumisvahingot sekä veden aiheuttamat vahingot. Lennä huolettomammin.

Pienellä lisämaksulla saat uuden kopterin rikkoutuneen tilalle

Lisäturva korvaa DJI Mavic Air 2 -kopterin, jos se on vahingoittunut normaalissa käytössä. DJI Care Refresh -turva on voimassa 12 kuukautta, jonka aikana saat lisämaksua vastaan kaksi uutta nelikopteria kotiin toimitettuna. Ensimmäisen kopterin saat 79 €:n lisämaksulla ja toisen 109 €:lla.

Ota käyttöösi ennen ensilentoasi

Saat DJI Care Refresh -turvan fyysisenä korttina, josta raaputat esiin aktivointikoodin. Aktivoi turva käyttöösi viimeistään 48 tunnin sisällä kopterin käyttöönotosta. Care Refresh on mahdollista aktivoida tämän jälkeenkin, mutta DJI vaati tällöin mm. dronen yksityiskohtaiset loki- ja lentotiedot. Aktivoi DJI Care Refresh -lisäturva täällä.

Tekniset tiedot

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus
DJI Mavic Air 2

Takuu

Valmistajan lisätakuu
12 kk

Muut tiedot

Tuotemerkki
DJI
Valmistajan tuotekoodi
CP.QT.00003122.01
EAN-koodi
6958265101434
  • 2,74 €/kk 36 kk
  • 4,11 €/kk 24 kk
  • 8,22 €/kk 12 kk