DJI Care Refresh -turva DJI Mavic 2 -nelikopterille (12 kk)

DJI Care Refresh on kattava 12 kk:n turva DJI Mavic 2 -nelikoptereille. Sisältää kopterin pikahuollon, korvaa törmäyksestä syntyneet vahingot sekä veden tekemät vahingot. Pienellä lisämaksulla DJI vaihtaa rikkoutuneen kopterisi uuteen. DJI Care Refresh -turva sisältää myös kotiinkuljetuksen.

DJI Care Refresh on nelikopteripilotin tuki ja turva

Ota DJI Care Refresh -turva ennen ensimmäistä lentotuntiasi ja sinulla on lisäturva DJI Mavic 2 Pro- tai DJI Mavic 2 Zoom -nelikopterille vuodeksi eteenpäin. Lisäturva kattaa normaalissa käytössä tapahtuneet törmäys- tai tippumisvahingot sekä veden aiheuttamat vahingot. Lennä niin paljon kuin haluat, entistä huolettomammin.

  • Oikotie pikahuoltoon. Care Refresh -turvan avulla DJI Mavic Pro -nelikopteri pääsee huoltoon nopeasti, eikä huoltokertoja ole rajattu. Alan ammattilaiset huoltavat nelikopterisi.
  • Korvaa tippumis- ja törmäysvahingot. Lisäturva kattaa normaalissa käytössä tapahtuneet tippumisesta tai törmäyksistä syntyneet vahingot.
  • Korvaa veden tekemät vahingot. Care Refresh korvaa uuden DJI Mavic Pro -nelikopterin, jos vesi rikkoo kopterisi normaalilla lennolla.
  • Maksuton toimitus. Uusi nelikopteri toimitetaan kotiisi, saat kopterin nopeasti käyttöösi ja pääset takaisin ilmaan.
  • Käytössäsi VIP-puhelinpalvelu. Lisäturvan avulla sinulla on suora puhelinyhteys DJI:n tuote-eksperttien laitetukeen.
  • Uusi kopteri rikkoutuneen tilalle. Pienellä lisämaksulla DJI vaihtaa rikkoutuneen nelikopterisi täysin uuteen kopteriin.

Huoletonta lentämistä koko vuodeksi

Lisäturva korvaa DJI Mavic 2 Pro- tai DJI Mavic 2 Pro Zoom -kopterin, gimbalin tai kameran, jos ne ovat vahingoittuneet normaalissa käytössä. DJI Care Refresh -turva on voimassa 12 kuukautta, jonka aikana saat lisämaksua vastaan kaksi uutta nelikopteria kotiin toimitettuna.

Ota käyttöösi ennen ensilentoasi

DJI Care Refresh -turva tuo mielenrauhaa lentämiseen, joten ota lisäturva ennen ensilentoasi. DJI Care Refresh -turva pitää aktivoida 48 tunnin sisällä nelikopteriin käyttöönotosta. Care Refresh on mahdollista aktivoida tämän jälkeenkin, mutta tällöin DJI vaatii mm. yksityiskohtaiset nelikopterin loki- ja lentotiedot.

Aktivoi DJI Care Refresh -lisäturva täällä.

Tekniset tiedot

Muut tiedot

Tuotemerkki
DJI
  • 3,58 €/kk 36 kk
  • 5,37 €/kk 24 kk
  • 10,74 €/kk 12 kk