Celly Squiddy flexible-kuvausteline, Vaaleanpunainen

Celly Squiddy – onko se imukupeilla varustettu kuvausteline, selfietikku, pyöräteline, katseluteline, treenikameran teline, käsilaukun koukku, nuottiteline? Se on kaikkea niitä ja paljon muuta. Lonkeroiden imukupit pitävät Celly Squiddyn jämäkästi kiinni. Taita Squiddy kasaan ja ota mukaasi.

Mustekalamainen Celly Squiddy

Celly Squiddy flexible-kuvausteline taipuu moneen käyttöön, kirjaimellisesti. Mustekalamaisessa kuudessa taitettavassa lonkerossa on 23 tehokasta imukuppia, joiden avulla kiinnität Squiddyn metalliin, lasiin, seinään, tankoon, oveen tai pöytälevyyn.

Sopii kaikille puhelinmalleille

Celly Squiddy flexible-kuvausteline sopii kaikkiin puhelinmalleihin. Sen säädettävään kiristimeen sopii alle 8 cm kapea puhelin, joten voit kiinnittää siihen jopa valmistajien lippulaivamallitkin.

Celly Squiddy: Kuusi lonkeroa, 23 imukuppia ja tuhansia tapoja käyttää

Vapauta mielikuvituksesi. Celly Squiddyllä nappaat aivan uudenlaiset selfiet ja kaverikuvat. Taita lonkerot katselutelineeksi, katsele videoita ja soita kuvapuhelut. Muotoile Celly Squiddyn lonkerot tankoon, avaa puhelimesta karttasovellus ja sinulla on navigaattori pyöräreissulle. Kiinnitä Squiddy kitaran kaulaan nuottitelineeksi tai taita siitä koukku käsilaukullesi.

Tekniset tiedot

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus
Kaikki alle 8 cm ohuet puhelinmallit

Muut tiedot

Myyntipaketin sisältö
Celly Squiddy flexible-kuvausteline
Tuotemerkki
Celly
Valmistajan tuotekoodi
SQUIDDYPK
EAN-koodi
8021735743347

9,00