Celly GlassUni -näytönsuojalasi 4,5” -puhelimille

Celly GlassUni on näytönsuojalasi, joka sopii lähes kaikkiin puhelinmalleihin. Valitse suojalasin sopiva koko puhelimen näytön koon mukaan.

Yhdeksän kertaa vahvempaa kuin normaali lasi

Vain 0,3 mm ohut näytönsuoja on kestävä ja huomaamaton. Karkaistusta lasista valmistettu suojalasi on jopa yhdeksän kertaa vahvempaa kuin tavallinen lasi. Näytönsuojan laatu ja 9H-kovuus takaavat suojan naarmuilta ja elämän pieniltä kolhuilta. Ja mikä tärkeintä, puhelimesi näyttöä säilyy todennäköisemmin ehjänä ja vältyt kalliilta huollolta.

Suodattaa puhelimen sinisen valon ja UV-valon

Celly GlassUni suojelee myös silmiäsi. Anti-Blue suodattaa puhelimen näytön sinisen valon ja UV-valon. Piristävä sininen valo saattaa heikentää unenlaatua ja vaikeuttaa nukahtamista.

Helppo kiinnittää paikoilleen

Pakkauksessa on ääriviivamalli, jonka avulla valitset sopivan suojalasin. Lasi kiinnitetään puhelimen näytön päälle. Kiinnitys on nopeaa ja helppoa, eikä näytönsuojalasin alle jää kuplia.

Puhelimiin, joissa on 4,5 tuuman kosketusnäyttö

Celly GlassUni -näytönsuojalasi sopii useimpiin puhelimiin, joissa on korkeintaan 4,5 tuuman kosketusnäyttö. Tällaisia malleja ovat mm. Sony Xperia Z5, Doro 8030, Caterpillar Cat S30.

Tekniset tiedot

Näyttö

Näytön koko
4.5"

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus
Noin 4,5 tuuman näytöllä varustetut puhelimet (esim. 4,5” Sony Xperia Z5, Doro 8030, Caterpillar Cat S30)

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Materiaali: Karkaistu lasi (kovuus 9H), suojalasin paksuus: 0,3 mm
Myyntipaketin sisältö
Celly GlassUni -näytönsuojalasi ja puhdistussetti
Tuotemerkki
Celly

7,00