Bose SoundWear Companion

Bose SoundWear Companion -kaiutin vapauttaa kätesi ja korvasi. Puettava kaiutin istuu miellyttävästi ja soi tuhdisti. Kuulet ympäristön äänet samalla kun nautit musiikista. Bluetooth-kaiuttimien Waveguide-teknologia varmistaa, että ääni suunnataan juuri sinun korville eikä se karkaa harakoille.

Pue Bose SoundWear Companion olkapäillesi

Kuunteletko musiikkia kokatessa? Tehdessä töitä? Kirjoittaessa? Nikkaroidessa? Kirjaa lukiessa? Bose SoundWear Companion yhdistää kuulokkeiden ja kaiuttimien parhaat puolet. Bluetooth-kaiutin soi upeasti, juuri optimoituna korvillesi, mutta samalla kuulet ympäristön äänet. Eivätkä tihkusade tai porottava aurinko haittaa, sillä Bose SoundWear Companion -kaiutin on pöly- ja roisketiivis IP45-luokituksen mukaisesti.

Suunniteltu kuulostamaan erinomaiselle

Kaiuttimen suunnittelua on ohjannut erinomainen äänentoisto. Bose SoundWear Companionin niskapannan kaksi Waveguide-kaiutinelementtiä tuottavat syvän ja täyteläisen äänen. Äänentoisto ympäröi vain sinut ja jättää ympäristön rauhaan. Kaiuttimet suuntaavat äänen suoraan kuulijan korviin ja minimoivat ympärille kuuluvat äänet.

Bose SoundWear Companion -kaiuttimesta seuraa koko päiväksi

Bose SoundWear Companion -kaiuttimen avulla vastaat puheluihin, ohjaat Siriä sekä Google Assistantia. Kaiutin muotoutuu niskasi muotoon ja SoundWearin pinta on pehmeää silikonia. SoundWear Companion ei ole taakka harteillasi. Kaiutin on vain 266 grammaa kevyt, joten se tuntuu niin miellyttävälle, ettei sitä edes huomaa. Eikä sekään haittaa, sillä kaiuttimen akku kestää yhdellä latauksella 12 tuntia. Ja 15 minuutin pikalatauksella saat jopa 3 tuntia toistoaikaa.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino

Korkeus
190 mm
Leveys
178 mm
Syvyys
44 mm
Paino
266 g

Akku

Akkukapasiteetti
850
Akun ominaisuudet
Akkukesto 12 tuntia täydellä latauksella. Akun latausaika 3 tuntia. 15 minuutin pikalatauksella jopa 3 tuntia musiikintoistoa.

Yhteydet ja liitettävyys

Bluetooth
Kyllä

Yhteensopivuus

Liittimet
Micro-B USB-liitäntä

Muut tiedot

Myyntipaketin sisältö
SoundWear Companion -kaiutin, SoundWear Companion -kaiutinsuojus, USB-latausjohto
Tuotemerkki
Bose
Valmistajan tuotekoodi
771420-0010
Pölynkestävyys
kyllä
Kestävyyden lisätiedot
Pölyn- ja roiskeenkestävä IP45-luokituksen mukaisesti
  • 8,30 €/kk 36 kk
  • 12,45 €/kk 24 kk
  • 24,90 €/kk 12 kk