Bose SoundSport langattomat kuulokkeet , Musta

Treenit maistuvat entistä paremmalle, kun mukana on lempimusasi. Langattomien Bose SoundSport – sporttikuulokkeiden vaikuttava äänentoisto tuo treeneihin tehoa, sillä johdot eivät häiritse ja StayHear+ -sovitteet on suunniteltu pysymään tukevasti ja mukavasti paikoillaan. Sovitteiden pehmeä silikoni ja ainutlaatuinen muoto takaavat hyvän istuvuuden.

Unohda kuulokejohtosotkut

Urheillessa kuulokkeiden johdot ovat vain tiellä. Langattomat SoundSport -kuulokkeet yhdistät laitteeseesi helposti Bluetooth-yhteyden ja NFC-pariliitoksen avulla. Kuulokkeiden sangassa olevan mikrofonin ja kaukosäätimen avulla äänenvoimakkuuden säätö, kappaleesta toiseen siirtyminen ja puheluihin vastaaminen on helppoa.

Kestävät kovaakin menoa

Langattomat SoundSport -kuulokkeet ovat hien- ja säänkestävät. Volume-optimized EQ -taajuuskorjaimen ansiosta äänentoisto on tasapainossa kaikilla äänenvoimakkuuksilla. Kuulokkeiden akku toistaa yhdellä latauksella jopa kuusi tuntia musiikkia, joten se riittää pitempiinkin treeneihin.

Ohjaa kuulokkeita sovelluksella

Pienet ja kevyet SoundSport -kuulokkeet soivat isosti. Lataa Bose Connect -sovellus puhelimeesi. Sovelluksen avulla paritat kuulokkeet haluamasi laitteiden kanssa. Löydät Bose Connect -sovelluksen AppStore tai Google Play -sovelluskaupasta.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino

Korkeus
254 mm
Leveys
286 mm
Syvyys
286 mm
Paino
23 g

Akku

Vaihdettava akku
ei

Yhteydet ja liitettävyys

Bluetooth
4.1
NFC-lähiluku
kyllä

Muut tiedot

Myyntipaketin sisältö
Kuulokkeet, korvasovitteet, suojakotelo, USB-kaapeli
Tuotemerkki
Bose
Valmistajan takuu
24 kk
Valmistajan tuotekoodi
761529-0010
  • 3,58 €/kk 36 kk
  • 5,37 €/kk 24 kk
  • 10,74 €/kk 12 kk