Bose SoundSport langattomat kuulokkeet + latauskotelo

Treenit maistuvat, kun mukana on lempimusasi. Ja lempimusiikki soi pidempään, kun matkassa on latauskotelo. Bose SoundSport -langattomat kuulokkeet ja latauskotelo samassa paketissa.

Langattomat Bose SoundSport -kuulokkeet

Langattomien SoundSport-kuulokkeiden vaikuttava äänentoisto tuo treeneihisi tehoa. Johdot eivät ole tiellä ja kuulokkeiden Silikoniset StayHear+ -korvasovitteet istuvat tukevasti ja mukavasti paikoillaan. Yhdistä langattomat kuulokkeet laitteeseesi Bluetooth-yhteyden ja NFC-pariliitoksen avulla. Kuulokkeiden sangasta löydät mikrofonin puheluihin ja kaukosäätimen, jolla hallinnoit musiikkia ja äänenvoimakkuutta.

Bose-latauskotelo lataa kuulokkeet missä tahansa

Oletko unohtanut ladata SoundSport-kuulokkeesi? Ei hätää, SoundSport-kuulokkeiden latauskotelolla lataat kuulokkeiden akut täyteen, vaikka mennessäsi treeneihin tai pitäessäsi tauon. Latauskotelon akku tarjoaa kaikkiaan 18 tuntia musiikkia ja pelkällä 15 minuutin pikalatauksella kuuntelet musiikkia jopa tunnin.

Kestävät kovaakin menoa

Langattomat SoundSport-kuulokkeet ovat hien- ja säänkestävät. Kuulokkeiden akku toistaa yhdellä latauksella jopa kuusi tuntia musiikkia. Bose-latauskotelolla lataat kuulokkeiden akun täyteen vajaassa parissa tunnissa ja latauskotelon LED-valot kertovat, milloin akut ovat täynnä.

Ohjaa kuulokkeita sovelluksella

Pienet ja kevyet SoundSport -kuulokkeet soivat isosti. Lataa Bose Connect -sovellus puhelimeesi. Sovelluksen avulla paritat kuulokkeet haluamasi laitteiden kanssa. Löydät Bose Connect -sovelluksen AppStore tai Google Play -sovelluskaupasta.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino

Korkeus
254 mm
Leveys
286 mm
Syvyys
286 mm
Paino
23 g

Akku

Vaihdettava akku
ei

Yhteydet ja liitettävyys

Bluetooth
4.1
NFC-lähiluku
kyllä

Muut tiedot

Myyntipaketin sisältö
SoundSport-kuulokkeet, korvasovitteet, latauskotelo, USB-kaapeli
Tuotemerkki
Bose
Valmistajan takuu
24 kk
  • 4,12 €/kk 36 kk
  • 6,18 €/kk 24 kk
  • 12,36 €/kk 12 kk