Bose SoundSport Pulse langattomat nappikuulokkeet, Musta

Bose SoundSport Pulse -urheilukuulokkeet pysyvät pulssillasi. Bluetooth-kuulokkeissa uskomaton äänentoisto ja sisäänrakennettu sykemittari.

Bose SoundSport Pulse seuraa sykettäsi

Treenit maistuvat kun tehoa ylläpitää valitsemasi soittolista ja lempimusiikkisi. Bose SoundSport Pulse -urheilukuulokkeilla kuuntelet musiikkia, seuraat sykettäsi ja treenaat entistä kovemmin – ilman häiritseviä johtoja. Näissä kuulokkeissa on tiukasti paikallaan pysyvät StayHear+ Pulse -korvasovitteet ja sisäänrakennettu sykemittari. Saat tarpeellisen tiedon treenisi kehittämiseen.

Tehosta treenejäsi – säässä kuin säässä

Kun treenaat täysillä, varusteiden pitää olla parasta A-luokkaa. Langattomien Bose SoundSport Pulse -kuulokkeiden teho ei jää vain äänentoistoon, vaan kuulokkeiden sisäänrakennettu PerformTek-sykemittari seuraa suoritustasi tarkkaan. Kuulokkeet mittaavat sykkeesi korvastasi, optimoi siis treenisi teho. Kuulokkeiden hydrofobinen kangas hylkii hikeä ja kosteutta kovissakin treeneissä.

Langatonta vapautta

Unohda aina tiellä olevat kuulokejohdot. Yhdistä Bose SoundSport Pulse -kuulokkeet langattomasti näppärästi Bluetooth-yhteyden avulla tai vielä yksinkertaisemmin NFC-pariliitoksen avulla. Kuulokkeiden kaukosäätimellä ohjaat myös musiikkia ja vastaat puheluihin. Puhelun jälkeen voit suoraan jatkaa treeniäsi.

Palkittua Bose-kuulokemuotoilua

Bose SoundSport Pulse -kuulokkeiden StayHear+ Pulse -korvasovitteet pysyvät korvissasi rankassakin treenissä. Sovitteet muodostavat korvaan miellyttävän tuntuisen tiivisteen, joka parantaa äänenlaatua. Bose Connect -sovelluksella seuraat SoundSport Pulse -kuulokkeiden mittaamat syketiedot reaaliaikaisesti. Pulse-teknologia tukee myös suosittuja fitness-sovelluksia (mm. MapMyRun, Runkeeper, Endomondo). Ei siis ihme, että Bose SoundSport Pulse -kuulokkeille myönnettiin arvostettu Red Dot 2017 -muotoilupalkinto.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino

Korkeus
280 mm
Leveys
230 mm
Syvyys
300 mm
Paino
23 g

Akku

Akun ominaisuudet
Akkukesto 5 tuntia. 15 min pikalatauksella noin tunnin käyttöaikaa

Yhteydet ja liitettävyys

Bluetooth
4.0

Muut tiedot

Myyntipaketin sisältö
SoundSport Pulse langattomat nappikuulokkeet, suojakotelo, kiinnitysklipsi, StayHear+ Pulse -korvasovitteet kuulokkeisiin (koot: S, M, L), USB-latausjohto
Tuotemerkki
Bose
Valmistajan tuotesivu
https://www.bose.fi/fi_fi/products/headphones/earphones/soundsport-wireless-pulse.html#ProductTabs_tab0
  • 5,52 €/kk 36 kk
  • 8,28 €/kk 24 kk
  • 16,56 €/kk 12 kk