Bose SoundLink Micro langaton kaiutin, Oranssi

Bose SoundLink Micro -kaiuttimella fiilistelet lempibiisisi missä tahansa. Seikkailun- ja vedenkestävä Bluetooth-kaiutin on pieni, mutta soi isosti.

Seikkailun- ja vedenkestävä Bose SoundLink Micro

Patikoi, trekkaa, veneile tai kokkaa. Bose SoundLink Micro -kaiuttimella kuuntelet musiikkia missä tahansa. Kaiutin pysyy mukana seikkailuissasi, eikä äänenlaadusta tarvitse tinkiä. SoundLink Micro on pieni, mutta tehokas. Se on lujatekoinen ja vedenkestävä. Kaiutin kestää upotuksen lumeen, pulahduksen uima-altaaseen tai mereen, metrin syvyyteen jopa 30 minuutiksi. Nouki vain kaiutin ylös ja anna sen soida.

Kokoluokkansa parasta ääntä

Miten näin pienessä kaiuttimessa voi olla niin syvä basso ja täyteläinen ääni? Bose SoundLink Micro -kaiuttimen ainutlaatuinen muunnin ja silikoniset passiivielementit on tehty tuottamaan kokoluokkansa parasta ääntä. Kaiuttimessa on kahva, jolla kiinnität sen tukevasti pyörän tarakalle, reppuun tai vaikka veneen sprayhoodiin.

Surround-ääni kahdella kaiuttimella

Bose SoundLink Micro -kaiuttimella soitat myös kaiutinpuhelut. Puheluiden ääni on selkeä ja kirkas. Lisäksi voit linkittää kaksi kaiutinta langattomasti yhteen. Näin Bose SoundLink Micro -kaiuttimet täyttävät isommankin juhlatilan loistavalla äänentoistolla. Ja bileet voivat alkaa!

Tekniset tiedot

Mitat ja paino

Korkeus
983 mm
Leveys
983 mm
Syvyys
348 mm
Paino
290.3 g

Akku

Akun ominaisuudet
Akunkesto yhdellä latauksella jopa 6 tuntia

Muut tiedot

Myyntipaketin sisältö
SoundLink Micro langaton kaiutin, USB-latausjohto
Tuotemerkki
Bose
Valmistajan takuu
24 kk
Vedenkestävyys
kyllä
Valmistajan tuotesivu
https://www.bose.fi/fi_fi/products/speakers/portable_speakers/soundlink-micro.html
Kestävyyden lisätiedot
Vedenkestävä IPX7-luokituksen mukaisesti: kestää upotuksen metrin syvyytene 30 minuutiksi.
  • 2,18 €/kk 36 kk
  • 3,27 €/kk 24 kk
  • 6,54 €/kk 12 kk