Bose QuietControl 30 langattomat vastamelukuulokkeet, Musta

Bose QuietControl 30 -kuulokkeilla hiljennät ympäristön äänet. Bluetooth-kuulokkeet tarjoavat täysipainoisen äänen ja tyylikkään ergonomisen muotoilun.

Bose QuietControl 30 - valitse itse äänenvaimennus

Ympäristöään ei voi aina valita, mutta voit valita kuinka paljon ympäristön ääniä kuulet. Bose QuietControl 30 -in-ear-kuulokkeiden avulla voit säätää melunvaimennuksen tason. Saat täysipainoisen äänentoiston kaikilla voimakkuuksilla. Kaikki tämä ilman häiritseviä kuulokejohtoja.

Vaimenna ympäristösi aina kun haluat

Bose QuietControl 30 -kuulokkeilla voit itse valita melunvaimennuksen. Sulje työmatkalla häiriöäänet kokonaan ulkopuolelle. Lentokentällä kannattaa päästää kuulutusäänet läpi, mutta nousun jälkeen nauti rauhasta ja jätä lentomelu ulkopuolelle. 10 tunnin akkukesto riittää jopa mannertenvälisille lennoille.

Bose QuietControl 30 vaimentaa taustaäänet

Hälyä on kaikkialla. Bose QuieControl 30 -kuulokkeiden sisä- ja ulkopuolella olevat mikrofonit mittaavat ympäristön melua ja reagoivat siihen. Taustaäänien vaimennusjärjestelmä tuottaa kuulokkeisiin vastasignaalin ja kumoavat taustamelun. Kuulokkeiden StayHear+ QC -sovitteet luovat korvakäytävän suulle hellävaraisen sinetin ja ehkäisevät hälyääniä. Nauti musiikista häiriöittä.

Ergonomista ja palkittua muotoilua

QuietControl 30 -kuulokkeiden äänentoisto on puhdasta nautintoa. Volume Optimized EQ -taajuuskorjaimella äänentoisto pysyy tasapainoisena kaikilla äänenvoimakkuuksilla. Yhdistä kuulokkeet langattomasti puhelimeesi Bluetoothin tai NFC-pariliitoksen avulla. Kevyt ja tyylikäs niskapanta istuu mukavasti ja niskapannan sisällä kiertävässä johdossa on kaukosäädin. Sen avulla vastaat puheluihin, siirryt kappaleesta toiseen ja säädät äänenvoimakkuutta. Ei siis ihme, että Bose QuietControl 30 -kuulokkeet voittivat arvostetun Red Dot 2017 -muotoilupalkinnon.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino

Korkeus
152 mm
Leveys
165 mm
Syvyys
190 mm
Paino
63.8 g

Akku

Akun ominaisuudet
Akkukesto 10 tuntia. 15 min pikalatauksella noin tunnin käyttöaikaa

Yhteydet ja liitettävyys

Bluetooth
4.0

Muut tiedot

Myyntipaketin sisältö
Quiet Control 30 langattomat vastamelukuulokkeet, suojakotelo, QC-sovitteet kuulokkeisiin (koot S, M ja L), USB-latausjohto
Tuotemerkki
Bose
Valmistajan tuotesivu
https://www.bose.fi/fi_fi/products/headphones/earphones/quietcontrol-30.html
  • 6,90 €/kk 36 kk
  • 10,35 €/kk 24 kk
  • 20,70 €/kk 12 kk