Bose QuietComfort 35 II langattomat vastamelukuulokkeet, Triple Midnight

 

Tutustu myös muihin väreihin

Bose QuietComfort 35 II langattomien vastamelukuulokkeiden toimintopainikkeella valitset yhden kolmesta melunvaimennustasosta ja monitoimipainikkeella aktivoit puhelimesi virtuaaliavustajan, esimerkiksi Sirin. Akku kestää jopa 20 tuntia yhdellä latauksella. Triple Midnight -erikoisversio.

Uppoudu Bose QuietComfort 35 II -kuulokkeilla musiikkiin

Langattomissa Bose QuietComfort 35 II -kuulokkeissa on huippuluokan melunvaimennus. Nyt ne ovat entistäkin paremmat, sillä toimintopainikkeella voit valita yhden kolmesta melunvaimennustasosta. Monitoimipainikkeella voit myös aktivoida puhelimen virtuaaliavustajan, esimerkiksi Sirin. Käytä langatonta Bluetooth-yhteyttä ja NFC-pariliitosta ja yhdistä helposti äänikehotteiden avulla.

Jopa 20 tuntia musiikinkuuntelua

Volume-optimized EQ -taajuuskorjaimen ansiosta äänentoisto on tasapainossa kaikilla äänenvoimakkuuksilla. Taustaääniä poistava kaksoismikrofonijärjestelmä takaa selkeät puhelut myös meluisassa ympäristössä. Kuulokkeiden akussa on yhdellä latauksella virtaa jopa 20 tunnin kuunteluun. 15 minuutin pikalatauksella saat virtaa jopa 2,5 tunniksi.

Rajoitettu erä Triple Midnight -väreissä

Laadukkaista materiaaleista valmistetut Bose QuietComfort 35 II -kuulokkeet ovat myös kevyet ja tuntuvat miellyttäviltä jokapäiväisessä käytössä. Käytä lisäasetuksia ja lataa päivityksiä Bose Connect -sovelluksella. Mukana toimitettavalla johdolla voit jatkaa kuuntelua, vaikka kuulokkeiden akku loppuisi. Nyt upeana Triple Midnight -erikoisversiona.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino

Korkeus
180 mm
Leveys
170 mm
Syvyys
81 mm
Paino
240 g

Akku

Akun ominaisuudet
Akkukesto 20 tuntia. 15 minuutin pikalatauksella 2,5 tuntia käyttöaikaa.

Muut tiedot

Myyntipaketin sisältö
Bose QuietComfort 35 II langattomat vastamelukuulokkeet, USB-latausjohto, äänijohto, suojakotelo
Tuotemerkki
Bose
Valmistajan tuotekoodi
789564-0030
Valmistajan tuotesivu
https://www.bose.fi/fi_fi/products/headphones/over_ear_headphones/quietcomfort-35-wireless-ii.html
  • 9,12 €/kk 36 kk
  • 13,68 €/kk 24 kk
  • 27,36 €/kk 12 kk